Rejse Deal: SAS Go Now or Never med jeres ønskedestinationer – rejser til USA/Asien starter fra 1.951,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I sidste uge kunne du stemme på hvilke destinationer de helst ville rejse til. Over 13.000 personer var inde og stemme og vi har resultaterne og fra priserne i denne artikel.

Fælles for Danmark, Norge og Sverige er det at New York er på førstepladsen, så den ser du i dagens Go Now og Never, som starter her fra klokken 12:00. Husk at du kun har til midnat i dag til at bestille dine billetter og at de billigste billetter ofte forsvinder hurtigt.

Herunder er destinationer, som I har stemt på i Danmark:

 1. New York
 2. Miami
 3. Los Angeles
 4. Alanya
 5. Malaga
 6. London
 7. Athen
 8. Rom
 9. Paris
 10. Palma de Mallorca
 11. Amsterdam
 12. Tokyo

Priserne

Til USA og Asien starter priserne fra helt ned til 2.199,- kroner for en returbillet.

I Europa starter priserne fra 279,- kroner.

USA og Asien fra 2199,- DKK (via Momondo findes priserne fra 1.951,- kroner for en returbillet)

Europa fra 279,- DKK

Eksempel på returbillet til New York til kun 1.951,- kroner

Eksempler på priser i Europa

 

Rejseperioden

Til destinationerne i USA og Asien er rejseperioden fra den 14. januar 2019 og frem til den 30. april 2019. Japan er fra 10. januar 2019 og frem til 15. marts 2019.

Til destinationerne i Europa er det fra 7. januar 2019 og frem til 31. maj 2019.

Bestil inden midnat – og husk at du har 24 timers fortrydelsesret

Når du booker på sas.dk, har du 24 timers fortrydelsesret – så book bare dine flybilletter med det samme. Bemærk, at hvis du booker mindre end 24 timer før afgang, skal din booking være annulleret 12 timer før afgang.

Søg og bestil dine billetter

Kig her for at søge billetter og lave din bestilling ved SAS. Men vi anbefaler at du også søger på Momondo her, hvor du mange gange kan spare ekstra på billetterne i forhold til at købe dem direkte på SAS hjemmesiden.

Billetterne er i deres SAS Go eller SAS Go Light klasse og følgende er inkluderet i prisen:

 • 23 kg bagage (kun for SAS Go klassen)
 • Online Check ind med sædevalg
 • Aviser i SAS App’en
 • EuroBonus point
 • Kaffe og te (enkelte korte ruter er der ikke servering)
 • 24 timers fortrydelsesret uden omkostninger (kun på SAS hjemmesiden)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Herbert Fischer siger

  Hej Henrik!
  Nu har jeg ledt efter billetter fra Aalborg til Newark med SAS i hele april mdr. (2019) og den billigste pris er 4500 kr. Et godt stykke fra det beløb som du opgiver. Hvor finder du de billige billet. Ved godt jeg søger fra Aalborg, men det koster velillustreret 2000 kr. For en tur mellem Aalborg og København?
  Helt ærligt jeg er træt af de flotte tilbud man kan læse i diverse artikler og i flyselskabernes annoncer. Jeg kan ikke finde de priser. Og at den billigste billet mellem Aalborg og København ligger på 475 kr. Enkelt billet, er jo en hån i mod os Nordjyder, når man samtidig kan læse at en tur fra København til Malaga med det samme selskab kan fås for samme pris.
  Tak for mange gode artikler.
  Venlig hilsen
  Herbert Fischer

 2. Herbert Fischer siger

  Hej Henrik!
  Nu har jeg ledt efter billetter fra Aalborg til Newark med SAS i hele april mdr. (2019) og den billigste pris er 4500 kr. Et godt stykke fra det beløb som du opgiver. Hvor finder du de billige billetter? Ved godt jeg søger fra Aalborg, men det koster vel ikke 2000 kr. For en tur mellem Aalborg og København?
  Helt ærligt jeg er træt af de flotte tilbud man kan læse i diverse artikler og i flyselskabernes annoncer. Jeg kan ikke finde de priser. Og at den billigste billet mellem Aalborg og København ligger på 475 kr. Enkelt billet, det er jo en hån i mod os Nordjyder, når man samtidig kan læse at en tur fra København til Malaga med det samme selskab kan fås for samme pris.
  Tak for mange gode artikler.
  Venlig hilsen
  Herbert Fischer

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Herbert,
   Det er desværre ikke altid at priserne er i samme niveau når det kommer sig til afrejse fra andet end København. Det er noget hø – det kan vi hurtige blive enige om.
   Priserne finder jeg altid via vores Momondo link (er på forsiden øverste til højre med titlen “Book Her” eller ved at gå direkte til momondo.dk. Der har jeg i dag fundet prisen fra CPH-EWR for de 1.951,- kroner T/R.
   Hilsen
   Henrik

   • Herbert Fischer siger

    Tak for svaret Henrik!
    Ved det jo godt, desværre. Derfor flyver vi Nordjyder med KLM. Der er penge at spare. Fatter ikke at SAS ikke ser det. De må jo have gæster nok, siden de fravælger os nordjyder
    VH. God jul
    Herbert Fischer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *