Spies har sat vinterrejserne i 2019/2020 til salg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Spies har netop sat hovedparten af næste års vinterrejser til salg.

Det gælder til både de klassiske vinterfavoritter som Gran Canaria og Tenerife, men også rejsemål som Thailand, Den dominikanske Republik, Kap Verde og ikke mindst Gambia.

Torben Andersen, kommunikationschef hos Spies fortæller:

I juledagene er der mange, som mødes og planlægger deres rejseprogram for sommer og vinter 2019. Januar er årets travleste måned, når det kommer til salg af rejser og det er de mest eftertragtede koncepthoteller og de bedste rum, som sælges først og nu altså over et år i forvejen.

Top 5 over Spies’ største rejsemål i vinteren 2019/2020 ser således ud:

1) Cran Canaria

2) Tenerife

3) Madeira

4) Phuket

5) Gambia

Ca. 30 pct. af Spies ca. 275.000 årlige gæster bor på bl.a. et af selskabets 11 Sunwing Family Resort, tre Ocean Beach Club og 18 voksenhoteller med det fælles navn Sunprime Hotels. Det nyeste er netop indviet i Gambia og er et af tre hoteller, der her kan tilbyde værelser med direkte adgang fra værelset til en ”egen” pool. Næste vinter flyves der fra København til Banjul om fredagen med et af Nordens største passagerfly, en Airbus 330, med plads til 388 passagerer. Næste vinters nyhed fra Spies er Marsa Alam i Egypten.

Følgende vinterrejsemål 2019/2020 er nu sat til salg: Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Gambia, Kap Verde, Madeira, Thailand og Den dominikanske Republik. De resterende rejser frigives til salg i løbet af denne vinter. Når det gælder Gambia, er afgangen flyttet til populære fredag og den samlede flyvetid bliver to timer kortere, idet der næste vinter flyves direkte fra København til Banjul, mens hjemrejsen går via Göteborg – i denne vinter går udrejsen via Helsinki.

Næste vinter flyver Spies fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg og tre afgange fra Bornholms Lufthavn. Det sker fortrinsvis med selskabets eget flyselskab Thomas Cook Airlines Scandinavia. Selskabet var et af de første i verden, der blev ISO14001 miljøcertificeret. Gennem de seneste 15 år har selskabet mindsket brændstofforbruget med 20 pct. og dermed også nedsat det miljøpåvirkende udslip fra flyene.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *