Rejse Deal: SAS med ny kampagne – 1.000.000 billige rejser til salg fra i dag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går aftes skrev vi på vores forum og Facebook side at Norwegian kort efter midnat ville starte “Årets udsalg” op. Dette fulgte vi op med en artikel om hvor du kunne komme hen. Ikke lang tid efter i dag kom SAS også med en ny kampagne. Det er en ny udgave af deres 1.000.000 billige rejser og den kigger vi lidt nærmere på her.

Når SAS kører denne kampagne er det værd at kigge lidt nærmere på den. Grunden er at det er hele deres netværk som ofte har fået billigere priser i en kortere periode. Derfor kan det være et godt tidspunkt at bestille en forlænget weekend, efterårs- eller vinterferien på.

Eksempler på priser i den nystartede SAS kampagne “1.000.000 billige rejser”.

Vi har kigget lidt på rejser til USA og Asien og hvor du kan komme hen for under 3.500,- per person (tur/retur). I nedenstående oversigt kan du se at der er nogle priser helt ned til under de 3.000,- kroner per person (tur/retur):

New York er billigst med priser under 2.600,- kroner. Dernæst kommer Miami og Los Angeles med priser lige under de 3.000,- kroner.

Så kig forbi og søg med det samme – de billigste afgange og bedste datoer forsvinder erfaringsmæssigt ret hurtigt. Husk at du får 24 timers fortrydelsesret om du bestsiller via SAS hjemmesiden.

Bestil nu – du har 24 timers fortrydelsesret

Når du booker på sas.dk, har du 24 timers fortrydelsesret – så book bare dine flybilletter med det samme. Bemærk, at hvis du booker mindre end 24 timer før afgang, skal din booking være annulleret 12 timer før afgang.

Du skal bestille senest den 30. august 2018.

Rejseperioden er:

  • Europa: 24/9 2018–31/5 2019
  • USA og Asien: 1/11 2018–5/6 2019 med undtagelse af perioden 20/12 2018–8/1 2019

Søg og bestil dine billetter

Kig her for at søge billetter og lave din bestilling ved SAS. Du kan også søge på Momondo her hvor du mange gange kan spare ekstra på billetterne i forhold til at købe dem direkte på SAS hjemmesiden.

Billetterne er i deres SAS Go eller Go Light klasse og følgende er inkluderet i prisen:

  • 23 kg bagage (kun for SAS Go klassen)
  • Online Check ind med sædevalg
  • Aviser i SAS App’en
  • EuroBonus point
  • Måltider og drikkevare på langruterne
  • Kaffe og te (enkelte korte ruter er der ikke servering)
  • 24 timers fortrydelsesret uden omkostninger (kun på SAS hjemmesiden)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *