Rejse Deal: Norwegian har startet “Årets udsalg”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Normalt er priser med Norwegian ganske billige, men efter midnat i går startede de en ny kampagne med navnet “Årets udsalg”. Der fik priserne de fleste steder et hak nedad.

Står du og leder efter hvor du selv eller familien skal hen på efterårs- eller vinterferie, så er det nu du skal kigge forbi Norwegian. De har lige startet “Årets udsalg” og der er ganske billige priser til både europæiske destinationer og på mange af deres langruter.

Du kan for eksempel kommer afsted til følgende destinationer på deres langruter:

  • Bangkok fra 1.299,- kroner (one-way)
  • Krabi fra 1.299,- kroner (one-way) <– ny destination
  • Dubai fra 799,- kroner (one-way)
  • Los Angeles fra 1.199,- kroner (one-way)
  • Florida fra 1.199,- ,- kroner (one-way)

På andre destinationer i Europa finder du:

  • Barcelona fra 299,- kroner (one-way)
  • Gran Canaria fra 699,- kroner (one-way)
  • Nice fra 299,- kroner (one-way)
  • Venedig fra 399,- kroner (one-way)
  • Rom fra 399,- kroner (one-way)

Så der er masser af gode muligheder.

Kig eventuelt forbi Norwegian digital kort og brug varmegraderne til at se hvor du skal rejse hen. Se det her.

Bestilling af billetter billigst muligt

Husk at priserne er i LowFare klassen og derfor er der ikke anden bagage med end en håndbagage. Du får heller ikke sædevalg eller mad/drikke ombord. Vil du have dette, så koster det på en tur til USA 500,- kroner per vej, og så er det ikke sikkert at Norwegian samlet set er den billigste billet. Så derfor anbefaler vi også at du bruger pris søgemaskinerne som for eksempel Momondo som sammenligning.

Du kan søge på de laveste priser på Norwegian siden og så efterfølgende på Momondo – så er du sikker på at få en rejse deal.

Norwegian Reward

Med Norwegian Reward kan du optjene CashPoints til brug på fremtidige rejser. Du optjener CashPoints efter hvor meget du betaler for din billet, og hvilken serviceklasse du rejser på.

Køber du din rejse med Bank Norwegians kreditkort optjener du endnu flere CashPoints, ligesom du får rejseforsikring inkluderet i din billet gratis. Du kan læse mere om kreditkortet i vores guide til Bank Norwegians kreditkort.

Bestiller du dit gratis kreditkort igennem InsideFlyers kampagne, får du 250 CashPoints til at rejse for. Læs mere om denne kampagne i vores guide til kreditkortet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *