Norwegian lancerer digitalt temperaturkort – søg destinationer med en bestemt temperatur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian lancerer nu en helt ny funktion på selskabets hjemmeside, der gør, at de rejsende kan søge destinationer med den temperatur, de ønsker.

Norwegian lancerer i dag en funktion på sin hjemmeside, der gør det muligt for de rejsende at finde den næste feriedestination ved at bruge et temperaturkort. Søgefunktionen finder destinationer med den temperatur, man ønsker, pris eller ferietype – alt ved hjælp af et digitalt rutekort.

Norwegians kommercielle direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl siger at:

Det er vigtigt for os, at vores hjemmeside gør det så nemt som muligt for vores kunder at finde den rejse, de ønsker sig. Vi ved, at mange længes efter sol og varme, så en søgefunktion baseret på temperatur vil gøre det lettere at finde det, man leder efter – og måske få inspiration til nye rejsemål, man ikke lige havde tænkt på. Det digitale rutekort er en del af vores fortsatte arbejde for at give vores kunder det bedst mulige produkt.

Du finder den nye søgning på rutekortet her:

På dette kort har vi søge på destinationer, hvor temperaturen er over 20 grader.

Så du kan nu kombinere temperatur med dit rejsebudget, hvilket bestemt gør søgningen efter flybilletter nemmere.

Norwegian Reward

Norwegian Reward har over 7 millioner medlemmer. Hver gang man bestiller en rejse med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward partnere, optjener du CashPoints, som du bruges til at betale for flybilletter. Og en klar fordel – det er ALLE flybilletter som du kan vælge imellem. Dette er en forskel fra andre programmer, hvor flyselskabet stille et lille antal billetter til salg per afgang.

Hvis du derudover også bruger et kreditkort fra Bank Norwegian, kan du tjene CashPoints på alt, du handler (1 procent CashPoints på alle køb). Med Norwegian Reward får du også adgang til en række fordele, rabatter og ekstra CashPoints, når du bestiller lejebil, hotel og andre tjenester. Loyalitetsprogrammet er gratis.

Læs mere om Norwegian Reward her.

Optjen CashPoints og rejs gratis – det er nemt med Bank Norwegian og et gratis VISA kort

Med Bank Norwegians kredit kort så optjener du CashPoints svarende til 1% af købesummen på de ting, som du køber med kortet. Derfor kan du ved at være bevist om at betale regningen til tiden, optjene ganske mange CashPoints ved at bruge kortet som dit primære betalingsmiddel.

Herudover får du flere CashPoints om du benytter kortet til at købe flybilletter ved Norwegian. Der optjener du ekstra 5% af nettoprisen for flybilletten når det er en LowFare eller LowFare+ billet. På alle Flex-billetterne optjener du hele 20% ekstra CashPoints.

I modsætning til andre kreditkort, så kommer der heller ikke noget gebyr på købet af flybilletter på Norwegians hjemmeside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *