Hold kontakten når du rejser med round-abouts

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som hyppigt rejsende hænder det, at man støder på gamle venner, familie og kolleger både i lufthavne og på hoteller. Det er selvfølgelig dejligt, når tilfældighederne råder og man møder bekendte. Tilsvarende er det kedeligt, når man går glip af muligheden for at møde bekendte på samme destination. Med round-abouts appen, slipper man for at basere sig på tilfældige møder.

Round-abouts er en app, som kobler dig sammen med dine kontakter på en effektiv måde, når du er ude at rejse. Den er gratis, enkel at tage i brug og enkel at bruge. Du indtaster nogle enkle oplysninger om hvor og hvornår du rejser – og hvem du vil dele oplysningerne med. Du kan også invitere venner direkte og planlægge mødet med den indbyggede chat-funktion.

http://allwallpapersfree.blogspot.com

Du kan downloade round-abouts gratis her.

Nøglefunktioner

Round-abouts er gratis at bruge for alle. I modsætning til mange andre tilsvarende apps, så vises dine rejseplaner ikke for alle og enhver – du har fuld kontrol med hvad du deler og hvem du deler det med. Du kan nemt finde venner, familie og kolleger, som allerede bruger appen, eller du kan invitere nye brugere. Dine kontakter kan deles i forskellige kategorier.

Det er nemt at planlægge møder med appen. Round-abouts har også en indbygget chat-funktion, som giver mulighed for at sende beskeder til grupper eller enkeltpersoner.

Round-abouts kan downloades gratis fra Google Play eller Apple App Store. Appen fungerer med de fleste Android-telefoner, iPhone 5 og nyere, samt iPad og iPad Pro.

Hvem er round-abouts for?

Alle kan bruge round-abouts, både i privat og professionel sammenhæng. Med round-abouts kan man nemt se, hvem af ens venner, der er på samme sted samtidig og planlægge aktiviteter sammen.

Du kan øge chancerne for at møde arbejdskolleger og forretningsforbindelser, når du er på forretningsrejse. Lav en round-about på en messe eller konference, som du deltager i og se, hvem af dine kontakter, der også skal være der. Ved at se hvem af dine kontakter, som rejser samtidig med dig, kan du få mest ud af tiden i lufthavnen, og aftale et møde i loungen eller i baren.

Round.abouts giver automatisk en besked, når den finder et overlap mellem dine og dine kontakters rejsekativiteter.

Kom i gang med round-abouts

Round-abouts har en meget enkelt registreringsproces, så det går hurtigt at komme i gang. Når man har registreret sig, beder appen om adgang til kontaktlisten for at tjekke om nogen af dine kontakter allerede bruger appen. Man har også mulighed for at invitere kontakter fra sin kontaktliste.

Jeg er i udgangspunktet skeptisk med at spamme mine kontakter med app-invitationer, men round-about gør det på en pæn måde. Man har fuld kontrol over hvem man inviterer og invitationen, som sendes ud.

Når man er færdig med at tilføje kontakter, kan man begynde at indlægge rejseplaner eller round-abouts, som det hedder i appen. Man lægger tid og sted ind og kan ellers være så specifik eller generel, som man ønsker.

Round-abouts fortæller dig automatisk, når dine rejseplaner overlapper dine kontakters rejseplaner. Det er ikke nødvendigt, at tjekke manuelt for overlappende rejseplaner. Når man bliver varskoet om et overlap kan man bruge den indbyggede chat-funktion for at aftale, hvor og når man skal mødes.

Konklusion

Jeg fik et godt førstehåndsindtryk af round-abouts. Det er en praktisk app, som giver et forhåndsvarsel, når dine rejseplaner overlapper dine kontakters rejseplaner. Den fungerer lige godt til personlige, som til professionelle møder.

Appen er enkelt at bruge og meget gennemskuelig i forhold til hvad man deler af information og hvem man deler den med. Da appen har en indbygget chat-funktion, slipper man også for at skifte mellem flere apps for at aftale detaljer om et møde.

Artikel er oprindelig skrevet af Martin til vores søsterside insideflyer.no

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Rassmus siger

    Jeg tror ikke at det bliver en succes.

    hvis ikke den selv kan hive rejseplaner ud af andre systemer (SAS-app, Norwegian-app, booking systemer, etc…) er det ikke interessant. Jeg tvivler på at ret mange gider at bruge tid på at lægge deres rejseplaner op, men er til gengæld overbevist om at der er brug for stor udbredelse af app’en før den bliver interessant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *