Rutenyhed: Aeromexico øger på ruten til Paris

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aeromexico er det største flyselskab i Mexico. Flyselskabet flyver til mange destinationer. Også på Amsterdam Lufthavn Schiphol (AMS) og Paris Charles de Gaulle (CDG) med videreforbindelse til Danmark. Desuden er Aeromexico partner og medstifter af SkyTeam alliancen, herunder Delta, Air France, Air Europe og KLM partnere. Aeromexico vil snart øge hyppigheden på flyrejser til Europa.

Paris Charles de Gaulles

I øjeblikket flyver Aeromexico fra Paris til Mexico City. Der er daglige flyvninger i begge retninger. Det vil snart ændre sig. Aeromexico vil øge frekvensen fra 4. juni. Dette vil resultere i ni ugentlige flyvninger. De to ekstra afgangene afgår på onsdage og torsdage fra Mexico City. Fra Paris tilbage til Mexico afgår afgangene torsdag og fredag. Rejseplanen vil se sådan ud:

Paris Charles de Gaulle – Mexico-City Juarez International

AM6 14.10 – 18.55. Torsdag og fredag.

AM7 23.00 – 03.45. Daglig.

Mexico-City Juarez International – Paris Charles de Gaulle

AM5 18.20 – 11.55. Onsdag og torsdag.

AM3 23.55 – 18.00. Daglig.

(Tider som beskrevet ovenfor er lokale tider og kan ændre sig i fremtiden.)

På grund af denne stigning i antallet af flyvninger mellem de to byer kommer antallet af ugentlige pladser op på 4.400 i begge retninger. Udover Paris flyver Aeromexico også til London, Madrid og Amsterdam. Fra disse destinationer flyver det mexicanske selskab også til Mexico City en eller to gange om dagen. Fra Paris er der mulighed for, at flyve videre til København og Billund med Air France, mens KLM udover de to danske byer også har Aalborg i rutenetværket fra Amsterdam.

Moderne fly

Paris er blevet befløjet fra Mexico City i 50 år og er derfor en vigtig rute for Aeromexico. Ruten bliver udført med nye Boeing 787-8 eller Boeing 787-9 Dreamliners. Dette er et af de mest moderne fly i vores tid. Boeing 787-9 har i alt 274 pladser, heraf 36 i Clase Premier. Flyet er udstyret med et ’state-of-the-art’ underholdningssystem og behagelig indvendig belysning.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *