Eksklusivt tilbud: Tjen ekstra mange CashPoints med Norweigan og RocketMiles

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer giver dig lige nu et ganske eksklusivt tilbud om at optjene op til hele 1.250 CashPoints per nat, hvis du booker din næste hotelværelse gennem RocketMiles.

RocketMiles er en bookingsside for hoteller og fungere på sammen måde som andre bookingssider, som du nok kender. Forskellen er at du her kan opsamle bonuspoint ved det flyselskab du ønsker. Du kan vælge blandt tusindsvis af hoteller over hele verden og du kan så optjene point til mere end 100 forskellige loyalitetsprogrammer. Heriblandt Norwegian Reward.

Eksklusivt tilbud med Norwegian Reward og Rocketmiles

Som læser af InsideFlyer kan du nu bruge dette eksklusive tilbud, som giver dig en ekstra god optjening af CashPoints til din Norwegian Reward konto.

Med dette tilbud kan du udover at optjene op til 1.000 CashPoints per nat, så får du også et tillæg på hele 25% ekstra CashPoints (gælder kun denne første bookng).

Med så høj en optjening, så kan du nemt, ved at have en weekendtur til London eller Paris, optjene CashPoints nok til en flybillet til New York.

 

For at benytte dig af tilbuddet må du booke via denne side, som er tilgængeligt eksklusivt for InsideFlyers læsere.

Ekstrabonusen på de 25% gælder for alle – også de som har brugt RocketMiles tidligere.

Sådan virker det

Hvis du ikke allerede har en RocketMiles konto, så er det ganske enkelt at oprette en. Du gør det nemmest ved at besøge kampagnesiden her:

Så snart du har registreret dig er det bare at begynde at søge efter et hotel. Med en ekstra bonus på 25%, så kan det betale sig at bruge lidt ekstra penge, da det vil øge antallet af de CashPoint, som du får retur.

Du kan sortere din søgning efter kriterier som pris, beliggenhed, pointoptjening. Du ser ved hver enkelt hotel, hvor mange CashPoints, som du vil optjene på dit ophold inden du booker.

Når du har valgt din hotel, så er næste skridt at vælge værelsestypen. Her kan du “booste” pointoptjeningen ved at betale mere for værelset.

I sidste trin får du en oversigt over din bestilling og du kan indtaste dine personlige oplysninger og eventuelle ønsker til hotellet (f. eks. ekstra hovedpuder eller vand på værelset). Til sidst skal du indtaste dit medlemmsnummer ved Norwegian Reward. Til sidste indtastes betalingsoplysninger og så er din booking færdig.

Klik her for at booke dit næste hotelophold!

Betingelser

Bestillingen skal gennemføres ved at bruge denne kampagneside. Der er sidste frist for bestilling den 23. juni 2018.

Henvendelser vedrørende efterregistrering af eventuelt manglende point skal ske ved at skrive til [email protected]

En fuldstændig oversigt over gældende betingelser finder du på RocketMiles.

Forsidefoto: pixabay.comHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *