3 får nu fri roaming i Tyrkiet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter lang tids efterspørgsel kan 3 nu endelig tilføje Tyrkiet til listen over 3LikeHome-lande, som kunderne kan roame løs i uden ekstra beregning.

Tyrkiet har en helt særlig position i Danmark, fordi det er en populær feriedestination, mange danskere har familie i Tyrkiet, og så er landet et stort eksportland. Derfor kan både business- og privatkunder nyde stor glæde af det 59. medlem af 3LikeHome-familien.

Krydderiduftende basarer, solbeskinnede strande og en mangfoldig kultur. Tyrkiet er sprængfyldt af oplevelser og har gennem årene har millioner af danskere yndet at udforske det smukke land. Både som chartergæst, som ferieboligejer og på besøg hos familien. Tyrkiet er uden tvivl en populær rejsedestination, og nye tal viser, at efterspørgslen kun går en vej – og det er op. Over 200.000[2] danskere rejste sidste år til Tyrkiet, og alt tyder på, at endnu flere rejser afsted igen i år. Det viser helt nye tal fra Momondo, hvor søgninger på rejser til Tyrkiet er steget med 24 % på blot et år. Den store efterspørgsel er især noget, som 3 har kunnet mærke, når kunderne har ønsket nye roamingfri destinationer.

David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 siger at:

Lige siden vi lancerede 3LikeHome, har Tyrkiet været et af de absolut mest efterspurgte lande, lige. Selve aftalen er noget, som vi har arbejdet på i et stykke tid, og nu kan vi endelige tilbyde kunderne – og danskerne – det land, de så længe har ønsket sig. Med andre ord, har vi virkelig lyttet til vores kunder. At man nu kan roame frit i Tyrkiet og ringe hjem til Danmark giver en stor værdi for flere forskellige typer kunder, da mange enten tager på strandferie dernede, besøger familien eller skal på storbysoplevelse.

Erhvervskunder kan ringe gratis til Tyrkiet

Det er ikke kun privatkunderne hos 3, som kommer til at nyde godt af, at 3LikeHome nu udvider med Tyrkiet. Også erhvervskunderne har stor gavn af, at de blandt andet kan ringe uden ekstra beregning til det nye land, da Tyrkiet i løbet af de seneste år er blevet et væsentligt eksportland for Danmark.

Sigurd Leth, der er direktør for 3Business siger at:

Flere af vores erhvervskunder var begyndt at spørge efter Tyrkiet, fordi de handler med landet. Så vi kan godt mærke, at interessen har været stigende.

Med 3LikeHome Pro, som kun gælder for erhvervskunder, er det muligt at ringe gratis ud over Danmarks grænser og mellem de nu 59 3LikeHome-lande i ti timer hver måned, ligesom man kan roame løs op til 20GB, mens man er i landet.

Sigurd Leth forklarer at:

At erhvervskunderne kan ringe fra Danmark til Tyrkiet og de 58 andre lande uden udlandstakst giver selvfølgelig en stor økonomisk besparelse for virksomhederne. Mange af vores erhvervskunder har før benyttet sig af andre opkaldstjenester, der kræver wi-fi, så de synes, at det er en befrielse, at de kan ringe op, når og hvor det passer dem, og at de ikke længere skal tænke på, at de skal afslutte samtalen hurtigt, fordi hvert minut koster.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *