Lufthansa Gruppen ruller Economy Light ud til alle ruter til Nordamerika

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter en testperiode på ruter, fra blandt andet Danmark og til Nordamerika, så vil Lufthansa Gruppen fra sommeren, tilbyde Economy Light billetter på alle nordamerikanske ruter.

Fra sommeren 2018, så vil Lufthansa Gruppen tilbyde kunderne at booke de såkaldte Economy Light billetter på alle ruter til Nordamerika.

Dette vil gælde for for Lufthansa, SWISS, Brussels Airlines og Austrian Airlines. Vær derfor opmærksom på dette, når du booker flybilletter i fremtiden med disse flyselskaber. Ellers kan du ende med en kedelig oplevelse og en større ekstraregning på din medbragte bagage.

Det er den laveste, og dermed billigste billettype, som du kan købe. Du kan kun medbringe håndbagage og der er ikke nogen form for fleksibilitet i billet. Du kan derfor ikke ændre eller annullere den uden at det vil resultere i at billetten er tabt.

Du kan dog tilkøbe dig et stykke bagage eller bestille et bestemt sæde. Dette gøres i forbindelse med selve bookingen af billetten.

Priserne for at få bagage med er i den høje ende.

Der vil forsat være mad og drikke ombord på samme vilkår som alle andre rejsende i Economy.

Dette er resultatet af den test, som Lufthansa har testet siden oktober 2017. Der skrev vi netop om at det var blevet muligt at købe flybilletter til under 2.000,-.

Allerede i 2015 var det muligt inden for Europa at købe flybilletter, som kun var inklusiv håndbagage. Så det er en “rejse” vi har været på de sidste 3-4 års tid, hvor Economy billetterne bliver mere og mere skrabet. I sidste ende indeholder de kun selve muligheden for et sæde ombord på en flyvning, som vi kender det fra de Ultra Low Cost flyselskaber, som opererer i dag (f. eks. Ryanair).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *