Fly til USA med Lufthansa for under 2.000,- kroner – men uden bagage!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det går stærkt i tiden. For kort tid siden meldte Icelandair ud at de lancerede en Economy Light billet, som var uden bagage og nu kommer Lufthansa også med det.

Vi har fra SAS og Lars Sandahl Sørensen også hørt at de også overvejer dette og følger markedet, så vi forventer snart at SAS melder ud at deres Economy Light produkt, som lige nu er at finde på de europæiske ruter også kommer på deres langruter.

Det er tydeligt at kampen om de rejsende bagerst i kabinen er blevet reduceret til et spørgsmål om den laveste pris. Så kan du ikke vise den laveste pris i søgemaskinernes resultatliste, så har du tabt. Lufthansa er blot endnu et bevis for denne trend.

Priserne ved Lufthansa starter fra under 2.000,- kroner på en Economy Light billet til USA og du kan finde priserne på deres hjemmeside eller via en søgemaskine som for eksempel Momondo.

Lufthansa reklamerer nu på deres hjemmeside om de nye Economy Light billetter uden bagage.

Priserne som lige nu kan købes på Lufthansa hjemmesiden er følgende:

Lufthansa reklamerer med disse fra priser på deres hjemmeside.

Eksempel på rejse

Hvis du søger på Lufthansa hjemmesiden på en rejse til New York, så får du faktisk priser fra 1.985,- kroner på mange datoer. Et eksempel er følgende rejse:

Så for 1.985,- kroner kan du få en returbillet til New York med Lufthansa. Der er dog kun tilladt håndbagage og priserne for at få bagage med er i den høje ende:

Priserne for at få bagage med er i den høje ende.

Beslutter du dig for at tage bagage med, så koster det dig 633,- kroner per vej.

Bonuspoint optjenes forsat

Det gode ved disse lave priser er at der forsat optjenes bonuspoint. Ikke mange, men 25% optjenes forsat af en normal billet. Så for denne tur til New York vil du optjene godt 2.500 EuroBonus point.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *