Rejse Deal: Tag til Miami og få sol og varme med Lufthansa for 2.384,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa kom for ikke så lang tid siden med en my billettype, som ikke inkluderer indchecket bagage. Derfor bliver prisen også lavere og kan for nogle være attraktiv.

Der kommer flere og flere af disse billettyper på markedet. Vi har inden for kort tid set Lufthansa, SAS og KLM komme med disse “kun håndbagage” billetter. Så du skal være opmærksom på om bagagen er inkluderet eller ej. I fremtiden vil det blive normalt at der intet bagage er med i prisen. Uanset om det er et lavprisselskab eller et af de traditionelle netværksselskaber, som netop her med Lufthansa.

Lige nu kan du komme over til sol og varme i enten januar, februar eller marts måned for en ganske god pris. Prisen per person ligger på 2.384,- kroner for en returbillet. Du kan også købe til samme pris indtil i hvert fald indtil juni måned.

Vi har følgende eksempel på en god ferie i Miami:

Hvad koster ekstra bagage så?

Det koster 758,- kroner for hvert stykke bagage. Så det er ikke helt billigt. Men hvis I rejser to personer, så kunne I sikkert i mange tilfælde kunne klare jer med netop kun et stykke bagage og ikke to. Derfor kan det være ganske i orden at vælge denne billettype. Blot man er opmærksom på hvad ekstraprisen for ekstra bagage er.

Med de nye billettyper, som kun tillader håndbagage, skal du være opmærksom på den samlede pris.

Søg og bestil dine billetter

Du kan efter priserne på Momondo her, hvor du mange gange kan spare ekstra på billetterne i forhold til at købe dem direkte på Lufthansa’s hjemmeside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *