Icelandair introducerer Economy Light

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Icelandair introducerer ny prisstruktur og kabineklasse under navnet Economy Light. Billetter i denne klasse inkluderer ikke bagage, men ellers de samme services som standard economy class.

Icelandair bliver dermed næste selskab, som indfører dette Light koncept. Noget vi forventer at de fleste flyselskaber vil have indført snart. Vi gætter på at SAS bliver blandt de næste, som indfører dette på deres lange ruter.

Med Icelandairs nye prisstruktur får passagererne mere at vælge i mellem når rejsen skal bestilles. Nyeste skud på prisstammen Economy Light er for de passagerer som kan nøjes med håndbagage. Servicen om bord er dog den samme som standard economy class. Economy Light. Passagerer kan stadig vælge sæde i samme kabine som de øvrige Economy Class passagerer og medbringe 10 kg håndbagage som altid.

Icelandair Economy Standard

For rejsende der gerne vil tjekke en kuffert ind, skifter de gamle economy class produkter navn som en del af den nye struktur. Economy Class bliver til Economy Standard og Economy Class Flex bliver til Economy Flex. Begge kabineklasse tilbyder større fleksibilitet og inkluderer et styk in-checked bagage (op til 23 kg) og et styk håndbagage (op til 10 kg).

”Vi udvider vores produktsortiment og imødekommer vores passagerers forskellige ønsker og krav. Det gør rejsen mere fleksibel og overkommelig prismæssig og vi kan give bedre service til de mange forskellige passagerer der rejser med os”, konkluderer Gudmundur.

Tiltaget er et modspil fra Icelandair mod konkurrenterne på tværs af Atlanten. Især Wow Air, et lavprisselskab som ligesom Icelandair har base i Keflavik lufthavnen udenfor Reykjavik, har ofte meget billige billetter til Nordamerika. Wow Air optræder derfor ofte i vores Rejse Deals sektion. De billigste billetter inkluderer dog hverken kabinebagage, håndbagage eller mad- og drikkevarer ombord. Også Icelandair har gode tilbud, især hvis man indregner ekstra gebyrer for en fuld service ombord hos konkurrenterne. Hos Icelandair kan du også bestille en gratis stopover og besøge Island på din vej til eller fra Nordamerika.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *