Rejse Deal: SAS med nytårskampagne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som det nu er blevet normalen, så kommer flyselskaberne med ganske mange kampagner i julen og nytåret. SAS er også med, og har i dag startet deres “Right Now, Travelers’ Deals” kampagne op. Der er enkelte gode tilbud at hente. Læs med og se hvor du kan gøre en god rejse deal.

Alle destinationer er med i denne kampagne, så du kan vælge blandt masser af rejsemål i Skandinavien, Europa, USA og Asien. Lad det være sagt med det samme. Der er ikke meget at komme efter i Europa

Europa, Skandinavien og Danmark (inklusiv Færøerne)

Kun enkelte gode rejse deals med priser op under 300,- kroner (one-way). Her er det de faste kendinger som Berlin, Nice og Prag. Ellers er det på samme niveau som vi ellers ser i løbet af året.

Det som kan være positivt er at du også kan rejse i SAS Plus for 200,- kroner ekstra i Skandinavien og 300,- kroner ekstra i Europa. Dette kan være med til at sikre at du får lidt flere EuroBonus point til din konto og statusoptjening.

Vi har sorteret i priserne, så de dyreste er fjernet. Du kan se alle priserne her.

USA

Når det kommer sig til destinationerne i USA, så er der nogle enkelte gode muligheder. Du skal dog være opmærksom på at det er i SAS Go Light og derfor stærkt reduceret optjening af EuroBonus point.

Asien

Asien er som altid i SAS Go og det gør det bedre rent optjeningsmæssigt for EuroBonus medlemmer.

Det er også en ny ting at SAS sælger Singapore som destination. Det er jo ikke SAS selv som flyver på denne destination, men Singapore Airlines og dermed et godt bevis på det samarbejde SAS og Singapore Airlines har lanceret.

Rejseperiode og booking

Rejseperioden er fra den 1. februar 2019 og frem til den 31. oktober 2019.

Du skal senest booe den 14. januar 2019 for at kunne udnytte priserne i denne kampagne.

Vi anbefaler at du bruger Momondo til at søge med, da der ofte vil kunne spares nogle penge på den selvsamme flybillet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *