Anmeldelse: Miracle First Class Lounge i Bangkok Suvarnabhumi lufthavn

Departure level Suvarnabhumi Airport, Bangkok

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kender du det, at man bliver både småsulten og tørstig, mens man venter på sit fly, og når man så har købt maden, så sidder man i et larmende lufthavns cafeteria og tænker på, at det var lidt ØV, at have brugt 100-200 kr. pr. person på noget, som alligevel ikke rigtig var noget?

I Bangkoks Suvarnabhumi lufthavn (BKK) kan man, som i mange andre lufthavne, købe sig ind i forskellige lounges f.eks. via app’en Loungebuddy eller via deres hjemmeside.

Vi valgte i oktober, at teste Miracle First Class Lounge, som er centralt placeret i lufthavnen lige overfor gate D6 på level 3. Der er flere Miracle First Class Lounges i denne lufthavn, men vi valgte netop denne Miracle lounge, da vi vidste, at vort fly med stor sandsynlighed ville afgå fra en D-gate, hvilket det da også gjorde.

Vi havde hjemmefra købt adgang for 1.000 Baht (DKK 200) pr. person via Loungebuddy‘s hjemmeside, så det var blot at fremvise kvitteringen og gå ind. Adgangen gælder kun for to timer, men det var rigelig tid til at vi kunne slappe af og spise, inden vi skulle boarde vort fly.

 

Miracle First Class Lounge D6 BKK
Miracle First Class Lounge ved gate D6 i Suvarnabhumi Lufthavn, Bangkok. Foto John Christensen

Loungen

WOW! Flot lys lounge med masser af gulvplads og med anslået plads til mindst 150 rejsende og vi nok en 15-20 passagerer på dette tidspunkt fra 17:45 til 19:15. Loungen er delt op i en rigtig ”lounge”-del med lænestole og små borde og en spisedel med rigtige spiseborde. Der er masser af strømstik til opladning i lounge delen, lidt færre i spisedelen.

Miracle First Class Lounge's buffet
Miracle First Class Lounge’s buffet i spiseafdelingen. Foto: John Christensen

Mad og drikke

Der var et stort udvalgt af spiritus, god rød- og hvidvin samt pink Crémant ad libitum. Desuden flere køleskabe med et hav af forskellige mærker af øl, sodavand og vand.

Loungen havde, den dag vi besøgte den, en buffet, som bestod af legeret champignonsuppe, en krydret fiskeret med ris, kylling i pebersauce samt spaghetti carbonára, hvor spaghetti og carbonára var opdelt, så man selv kunne blande i det forhold man ønskede. Desuden sushi, dog kun én slags, men i rigelig mængde samt salatbar og et pænt frugtudvalg. Der var desuden en a la carte afdeling, hvor vi kunne bestille 5 forskellige småretter, som på stedet blev lavet af en kok, f.eks. stegt and med ris og lidt grønt. Endelig var der et stort udvalg af kager og en pandekagemaskine, som man selv kunne hygge sig med at lave sine egne pandekager.

Alle retter, som vi smagte, var veltillavede og meget smagsfulde og det gjorde, at vi for flere retters vedkommende var nødt til at tage en ekstra lille portion. Det sker ellers sjældent!

Vi tilbragte 1½ time i loungen i fred og ro og var både godt mætte og lettere opstemte, da vi gik til vort fly.

 

Overblik

Pros

+ Godt udvalg af mad og drikke
+ Godt med plads
+ Venligt personale
+ Hurtig afrydning
+ Flotte toiletter på 6m2
+ Brusefaciliteter

Cons

- Lidt for få strømudtag i spisesektionen
- Begrænsning i tid på to timer

MAD OG DRIKKE

FACILITETER

KOMFORT

PLADS

Generel Vurdering

Konklusion

Miracle First Class Lounge var en rigtig god oplevelse og kan varmt anbefales som et fristed i modsætning til det travle lufthavnsmiljø og vi fik det hele for kun kr. 200 pr. person. Den er klart én af de bedste betalingslounges, vi har besøgt gennem tiden.

4.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *