Rejse Deal: Til New York for kun 1.843,- kroner tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi har forudsagt, så vil priserne på flybilletter falde igen, så snart at den indsatte kapacitet overskrider efterspørgselen. Og det er netop hvad vi ser på mange af priserne på de amerikanske destinationer. Du kan lige nu købe en returrejse til New York for kun 1.843,- kroner.

Lige nu er flybilletternes priser sværer helt at forudse, men vi kan følge den indsatte kapacitet og ud fra dette forvente et fald i priserne. Lige nu er der indsat meget kapacitet mellem Europa og USA og det sætter sig i priserne, som er ganske lave og faktisk igen på niveau med 2019. Kigger vi på Aisen er historien en anden. Der er priserne fortsat høje og det skyldes blandt andet mangel på kapacitet på ruter mellem Europa og Asien, samt lukningen af det russiske luftrum, som gør turen længere og dermed dyrere.

Men vi tager et kig på årets første rejse deal og det er til New York. Laveste prise fundet er med PLAY via Island. Det er samtidig også den hurtigste og der kan en returbillet fås til kun 1.843,- kroner. Vær opmærksom på at PLAY er et lavprisselskab, så derofr koster alt andet end selve en plads ombord penge.

Læs vores PLAY anmeldelse her eller se vores video af turen og hvordan det var at flyve med PLAY:

Det koster lidt mere med British Airways

Vil du hellere med et af de mere traditionelle netværksselskaber, så er British Airways også klar med ret godt priser. Der skal du betale 2.144,- kroner for en returbillet via London Heathrow (vær opmærksom på denne tur giver dig ankomst til JFK og hjemturen går fra Newark):

Vores søgning var i oktober og november måned, men der er masser af gode priser gennem det meste af 2023. Det er dog ikke lige i højsæson eller de mest travle perioder i forbindelse med store helligdage eller events i New York.

Så der er mange tilbud at søge efter lige nu. Søg selv her og se om ikke tiden er til en tur til New York.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *