Rejsebrureauet Detur genopstår

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I en pressemeddelse oplyser Aventura Rejser at de har opkøbt Detur Rejser. Opstartssalget går i gang den 3. januar.

Rejseselskabet Detur Rejser har fået ny ejer efter det i et efter noget tumult og kritisk forløb måtte lukke ned sidste år. Aventura Rejser har opkøbt Detur Rejser.

I de seneste ti år har Detur sendt over 230.000 danskere på rejser til sydens sol og har været populære på grund af kombinationen af de gode produkter til en rigtig god pris. Det er det, vi gerne vil fortsætte og forfine, så vi kan gøre det endnu bedre.

Torben K. Simonsen, grundlægger og direktør for Aventura Rejser

Aventura Rejser har eksisteret i tre år, mens kræfterne bag det jyske rejsebureau samlet har mange års erfaring fra rejsebranchen i Danmark, Finland og på Island. Og det er med denne knowhow, de to rejseselskabers kombinerede stærke netværk og den nyeste teknologi inden for rejseplatforme, at Aventura Rejser vil køre Detur Rejser videre.

Vores netværk giver os – og dermed vores kunder – direkte adgang til to millioner sengepladser og 300 flyselskaber. Kombineret med Aventura Rejsers rejseteknologi kan vi tilbyde kunderne virkelig god kvalitet til meget fornuftige priser. Vores system finder de billigste sæder på alle tidspunkter, og vi er således ikke afhængige af at fylde et helt fly, hvilket altid vil resultere i dyrere rejse. Detur dermed altid kan finde de bedste og billigste rejser på markedet – med de bedste og mest troværdige flyselskaber, som blandt andet SAS, Norwegian og Sun Express.

Torben K. Simonsen, grundlægger og direktør for Aventura Rejser

Populære hoteller og tryghed på rejsen

Salget af sommerens rejser åbner den 3. januar og opstartssalget vil byde på særligt gode introduktionspriser til rejser for den kræsne danske forbruger.

Vi er specialister i pakkerejser og kan tilbyde nogle af de mest populære hoteller i blandt andet Tyrkiet, på Kreta og Rhodos. Hovedparten af rejserne er med direkte fly fra Kastrup, Billund og Aalborg. Og allerede nu kan vi garantere, at vi vil introducere flere destinationer snarest. Detur Rejser vil selvfølgelig altid følger Udenrigsministeriets anbefalinger i forhold til eksempelvis pandemier, krig eller andre katastrofer.

Det betyder helt konkret, at hvis Udenrigsministeriet fraråder alle ikke nødvendige rejser til et givent rejsemål mindre end 14 dage før afrejse, får man som gæst hos os selvfølgelig alle sine penge tilbage. Den tryghed har man altid hos os. Tryghed er vigtigt, når man som ofte bestiller sin rejse i god tid. Og det kan vi altså garantere.

Torben K. Simonsen, grundlægger og direktør for Aventura Rejser

Detur Rejser selvfølgelig også er medlem af Den Danske Rejsegarantifond.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *