Rejse Deal: Vildt billigt – Kom på et 15 dages krydstogt for 1.455,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

To gange om året flytter krydstogtrederierne deres skibe mellem Europa og Karibien. Her i april månded skal mange skibe netop igen til Europa og det giver nogle rigtig gode priser på et 15 dages krydstogt med kahyt og mad inkluderet. Du kan komme afsted for kun 1.455,- kroner.

Denne rejse deal har afrejse den 5. april 2018 og så 15 dage frem til den 20. april 2018. Du har afrejse på Fort-de-France, Martinique og du ankommer til Marseille i Frankrig efter de 20 dages krydstogt.

Lige i dette skift kan du komme på et langt 15 dages krydstogt, da det er tiden der er afsat til at krydse Atlanten for meget få penge. Det er netop det denne rejse deal handler om.

Ruten er følgende:

  • Martinique
  • Guadeloupe
  • Antigua
  • Martinique
  • Barbados
  • Santa Cruz De Tenerife (Spain)
  • Gibraltar
  • Marseille (France)

Kahytten kan se sådan ud (se nærmere detaljer på bookingssiden, da du kan opgradere til andre kahyttyper):

Skibet hedder Costa Magica

Skibet du skal sejle med hedder Costa Magica og har 1.368 kahytter. 464 af dem har private balkoner. Der er i alt 58 suites på skibet.

Der er 4 restauranter ombord og 11 forskellige barer. En af dem er en cognac og cigar bar.

Læs mere om skibet på Costa Cruises hjemmeside her.

Du skal være opmærksom på følgende:

Prisen for en sådanne tur er kun 1.455,- kroner og det er all inclusive. Når der sige all inclusive, så skal det nævnes at der kan komme betaling for drikkevarer ud over vand, kaffe, te, juice. Så vin, øl, alkohol og sodavand koster typisk ekstra. Enten køber man dem enkeltvis eller som en “drinks pakke”. Dertil skal du undersøge om prisen er inklusiv drikkepenge. Ofte er dette ikke inkluderet og kommer som en ekstra omkostning. Typisk koster det €10,- per voksen per døgn i drikkepenge oveni den annoncerede pris.

Bestil her:

Du kan se nærmere og bestille dit krydstogt på dette link.

Kilde: SecretFlying

Forsidebilledet: CruiseastuteHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *