Rejse Deal: Vinterferie til Seattle for kun 2.600,- kroner med Air Canada og Star Alliance

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vinterferien nærmer sig og lige nu er der en mulighed for at bestille flybilletter med Air Canada og Star Alliance for kun 2.600,- kroner for en returbillet.

Air Canada er en del af Star Alliance og nok det bedste af de nordamerikanske flyselskaber. Du flyver direkte fra København og til deres hub i Toronto og derfra kan komme til mange destinationer i Nordamerika.

Lige nu er der en rejse deal, hvor du via Skyskanner kan købe flybilletter til Seattle for kun 2.600,- kroner tur/retur. Se mere her:

Rejs på vinterferie til Seattle for godt 2.600,- kroner.

Rejseperioder og booking

Vi har fundet billetter i perioden fra januar 2019 og frem til marts måned 2019.

Du kan finde de gode priser i denne rejse del ved hjælp af Skyscanner.

 

Kommentarer

 1. Jorgen Plum siger

  Hej
  Det var interssant at se en flypris fra CPH-SEA via YYZ -return – via AC pa KUN DKK 2600 – men ved narmere check via jeres forslag kan jeg ”kun” finde folgende:
  Periode: udrejse Feb 13 – 20 – 2019
  CPH via YYZ til SEA – AC ca DKK 3542 /Stadig rimelig pris men langt fra ”Rejs på vinterferie til Seattle for godt 2.600,- kroner ” som der skrives om ?
  Ja hvis der rejses fra SEA via YYZ med AC til CPH – retur CAD 545 eller godt 2.745,- kroner men der er vel ikke relevant for pax i CPH og omegn?
  Venligst JPlum

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej,
   Vores rejse deals er altid kontrolleret på prisen, men denne er fra 30. september og derfor “udløber” nogle af dem samme dag eller få dage efter. Det er nok desværre tilfældet i dette eksempel. Det er også derfor vi altid har screen shot af selve rejse dealen med i vores artikler for at vise at prisen er fundet korrekt.
   Jeg kan kun anbefale at du også følger vores Rejse Deal tråde på dette link for at få dem hurtigst muligt og dermed kunne udnytte dem: https://insideflyer.dk/forums/forums/rejsedeals.25/
   Hilsen
   Henrik Olsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *