Kom på flyvende ekspedition til Nordpolen fra 3750,-

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Drømmer du om at komme til Nordpolen, men kan du ikke overskue konsekvenserne af en ekspedition til fods derop? Så har Airevents løsningen

Nu har du chancen for at komme til Nordpolen med det tyske selskab “Airevents”. Selskabet arrangerer specielle og ofte spetakulære flyveture i hele Europa, og i denne omgang kan du i samarbejde med Edelweiss Air komme til nordpolen fra blot 3750,-

“Ekspeditionen” består i en 17 timer og 15 minutter lang flyvetur med udgangspunkt i Zürich. Herfra går turen over Svalbard, som passeres i flyvehøjde, men ofte med en en flot udsigt når vejret er til det. Turen fortsætter herefter til Nordpolen, hvor flyet vil rundere nogle gange, og praktisk taget flyve “jorden rundt” to gange i hver retning, samtidig med at der udskænkes champagne til alle ombordværende!

Der vil flyves i en højde hvor man vil have en fantastisk udsigt over det isfyldte landskab, som mange igennem tiden har kæmpet sig igennem, for at nå det nordligste punkt på jorden. Efter en tids sightseeing i området omkring Nordpolen, sættes kursen mod Grønlands østkyst, hvor der (igen hvis vejret tillader det) også vil være nærmest fotografiske udsigter, og et syn man sent vil glemme.

Hele herligheden rangerer imellem 3750,- og 75000,- afhængig af rejseklasse og sædeplacering. Det dyreste er et vinduessæde på Business Class, imens det billigste er et midtersæde.

Alle ombord er lovet lækre og velsmagende måltider undervejs, samt et bredt udvalg af både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer undervejs.

Flyveturen vil foregå i en A340-300 fra Edelweiss, som på sin Economy Class er konfigureret med 3-4-3 opsætning, og i Business Class en blandet 1-2-1 og 2-2-2 opsætning. Alle kunder (undtaget dem på de billigste billetter) vil kunne vælge sæder selv.

Læs om turen her

Turen kan i visse tilfælde aflyses

I tilfælde af dårlige vejrforhold, eller manglende godkendelser fra ATC, kan turen aflyses. Turen gennemføres heller ikke, hvis der ikke er solgt minimum 200 sæder inden nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *