Ryanair åbner ny rute fra København til Frankrig

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Irske Ryanair åbner til april næste år en ny rute imellem Danmark og Frankrig

Lavprisselskabet Ryanair åbner til næste år en ny base i Bordeaux i det vestlige Frankrig. Med den nye base følger også en ny direkte rute imellem Bordeaux og København. Denne rute kommer især til gavn for de passagerer som sidste år benyttede sig af Air Frances rute imellem de to destinationer, som blev annonceret som permanent lukket i februar i år.

Turen tilbagelægges på 2,5 timer, og vil blive fløjet hver tirsdag, torsdag og lørdag. Ruterne er eftermiddag/aftenafgange, hvilket er ideelt for en ferierejse, hvor man ikke vil stresse fra morgenstunden. Fra københavn vil der tirsdag være afgang klokken 20.25, torsdag klokken 20.40 og lørdag kl. 20.15. Fra Bordeaux vil der alle dage være afgang klokken 17.40.

Priser fra 397,- One Way

Ruten bliver en af de dyrere Ryanair ruter, og ligger foreløbigt billigst på 397,- per vej. Selvom dette ikke er en urimelig pris for flyveturen, skal man tage sig i agt for ekstra gebyrer, og dårligere komfort i forhold til andre selskaber. Dog er dette fortsat en rimelig pris for en direkte flyvetur, på en rute som ingen andre selskaber i øjeblikket flyver på.

Bagage koster 180,- per vej, for 20 kilo indskrevet oppak. Ønsker du at have din kabinebagage med ombord skal du yderligere betale 48,- per person, ellers vil den blive placeret i bagagerummet ved gaten. Sidst men ikke uvæsentligt koster det imellem 23 og 56 kroner at reservere standard sæder, eller 120 at reservere sæder med ekstra benplads på denne flyvetur.

 

Hovedbillede Pagarau/Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *