London t/r i SAS Plus via Stockholm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I forbindelse med mit arbejde rejser jeg en del til London enten ud og hjem samme dag eller med en enkelt overnatning, primært med SAS og booker oftest SAS GO fra CPH-LHR og Plus fra LHR-CPH for at have fleksibilitet til at kunne ændre min hjem tur hvis et møde slutter senere eller før tid. Det lykkedes mig denne gang at booke SAS Plus på en tur fra København til London via Stockholm og retur samme vej for samme pris som ved at flyve direkte til London – dette giver mig flere points, samt en flyvning til min EuroBonus saldo.

Efter tips på Bonusfeber forummet havde jeg bestilt parkering gennem mit CPH Advantage og brugte derfor minimal tid på at finde en ledig parkeringsplads, samtidig med at jeg optjener points til min CPH Advantage konto.

Til dages flyvning var jeg i god tid og have ingen baggage at tjekke ind, hvilket betød at jeg havde god tid til at kigge på butikker og til zone ud i lounge og arbejde lidt.  Udvalget i loungen var mere eller mindre det sædvanlige, dog små fiskefrikadelle med sennep!!! i stedet for remolade.

Departure display København - Stockholm
Departure display København – Stockholm

Da jeg i på denne tur flyver til LHR over ARN undgår jeg paskontrol i CPH, hvor der til tider kan være ventetid. Jeg fløj med SK 410 kl 18:10 fra CPH-ARN, jeg vurderer flyet til at være 85-90% booket . Jeg sad på 7D med en ledig plads på midtersædet. Flyet afgik 18:20 og landede 5 min efter planlagt ankomst, 19:25 ved gate 8 i Terminal 2 – min næste fly afgik fra F58 kl 20:00, så det blev til en rask gåtur gennem terminal 5.

Stockholm international terminal område
Stockholm international terminal område

F58 er i en, for mig, ukendt krog af ARN, da det er efter paskontrollen og i den internationale del af ARN – her var en cafe, tax-free shop og kiosk som jeg aldrig har set før – dog ret lig de andre butikker i ARN.

Departure display Stockholm - London
Departure display Stockholm – London

Mit næste fly var SK1527 til LHR med planlagt afgang kl 20:00, flyet blev 20 min forsinket, da det var fuldt booket og der blev brugt lang tid på at borde flyet. Afgang 20:20.

Catering på SAS Plus på Stockholm - London
Catering på SAS Plus på Stockholm – London

Dagens menu stod på shopska salad, pork fillet og en orange brownie – et rigtig fint måltid, dog med gedeoste cream cheese!!! over shopska salaten.

Da flyet nåede luftrummet over London blev det bedt om at flyve i ventemønster grundet trafik og da flyvet var få minutter fra at lande gassede piloten op og øgede højden igen.  Piloter informerede om at et andet fly havde været for længe om at komme væk fra landingsbanen og vi tog derfor en runde mere. På trods af dette landede flyet kl 21:35, 5 min efter tidsplanen.

DoubleTree Heathrow
DoubleTree Heathrow

Oftest bor jeg at bo på Novotel London West når jeg er i London, da dette er gåafstand til vores kontor. Denne gang var dette fuldt booket og jeg valgte at bo på Double Tree by Hilton i Heathrow lufthavn og køre in the London om morgenen.

Shuttle bus plan i London Heathrow
Shuttle bus plan i London Heathrow

Efter en kort tur i bus med linje H7 fra Heathrow National Express Hoppa ti l £ 5 ankom jeg til DoubleTree by Hilton – jeg havde booket standard værelse og fik et standard værelse, men jeg er også kun lige blevet medlem af Hilton HHonors og min status er ikke værd at tale om.

DoubleTree by Hilton Heathrow bæger præg af at være et lufthavnshotel, check ind gik fint og hurtigt, dog uden udlevering af cookie, som de plejer på DoubleTree by Hilton, Personligt er jeg ligeglad med at få en cookie, men når det nu er en del at deres koncept, virker det forkert ikke at være konsekvent på alle hoteller.

DoubleTree standard værelse
DoubleTree standard værelse

 

DoubleTree badeværelse
DoubleTree badeværelse

Værelset var fint, badeværelset lidt lille, udsigt til en baggård, men sengen var helt perfekt til en god nats søvn.

Morgenmad var ikke inkluderet i prisen og jeg måtte betale ekstra for denne. Der var et stort udvalg og servicen var i top. Trods køretur med Addisson Lee på 45 min ind til London, startede min dag helt perfekt.

Jeg bestiller altid Addisson Lee til at hente mig i lufthavnen eller på hotel i London, da min virksomhed har en konto hos dem og jeg derved undgår at skulle hæve kontanter til en taxi – prisen er stort set den sammen eller billigere end en sort taxi.

Efter en lang dag i London med møder ankom jeg til LHR i god tid og havde igen tid til at kigge lidt på butikker og afslapning i loungen. Her optjente jeg points på mit Heathrow Rewards kort, samt mit Boots kort.

Strada Heathrow Terminal 3
Strada Heathrow Terminal 3

For tiden er min favorit restaurant i LHR terminal 3 Strada, som har et god menukort med et godt udvalg af italiensk retter, som efter min mening er af god kvalitet og servicen er i top. I en lufthavn er hurtig service et must og det har de her.

SAS Star Alliance lounge London Heathrow
SAS Star Alliance lounge London Heathrow

Jeg kan rigtig godt lige SAS Star Alliance Loungen i LHR, der er godt udvalg af mad og drikke, samt dækker alle mine behov også de gange hvor jeg har ventet lidt mere end sædvanlig. Dagens ret var Chicken Green Curry. Det bliver spændende at se om den nye lounge i terminal 2 lever op som efterfølger til denne (der dog ikke bliver en ren SAS Lounge da de har valgt ikke at drive en lounge i den nye terminal 2 – se her for at læse om Uniteds lounge i terminal 2)

Denne dag fløj jeg hjem med SK1527 kl 20:00 flyet var omkring 95% booket og stort set alle Go sæder var fyldte, mens der var ledige midtersider på alle Plus sæderne. Jeg sad på 5C.

Da jeg allerede havde spist i lufthavene, sprang jeg over dagens menu på flyet, som var magen til menuen fra dagen før.

Turen til København gik ganske fint og vi landede efter en lang dag kl 23:15, 15 min før tidsplanen.

Opsummering af bonusprogrammer benyttet på denne tur:

CPH Advantage, SAS EuroBonus, Hilton HHorners, Boots samt Heathrow Rewards. En masser af gode point som er med til at jeg på et tidspunkt kan flyve, bo eller få ting gratis. Alt sammen ved at have en klar plan for hvem jeg køber de forskellige ting med (læs en begynder guide om at optjene bonuspoint her).

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *