Tjen op til 2.000 Marriot-bonuspoint per måned igennem sociale medier

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Marriott Rewards Plus Points lader dig optjene point igennem interaktion på sociale medier. Du kan tjene op til 2.000 point per måned, hvilket giver 24.000 point om året. For disse point kan du faktisk bo fem nætter på et kategori 1-hotel! Kategori 1-hoteller koster 6.000 point per nat, og når du booker fire sammenhængene bonusnætter  får du den femte gratis. Se tabell her.

Fordelen ved dette er, at du behøver ikke bevæge dig hjemmefra for at optjene point, du kan blive i din egen seng og optjene point på ligefod med rejsende.

Nedenstående matrix giver dig et overblik over hvilke aktiviteter der afkaster point og hvor meget:

Marriot-point matrix
Marriot-point matrix

For at optjene point må du først og fremmest knytte dit Marriott Rewards-nummer op med dine sociale mediers kontoer, derefter må du følge de deltagende hoteller på medierne, hvorefter den vilde jagt på point opnåes gennem re-tweets, tags, likes, check-in og hashtags. Processen beskrives i yderligere detaljer i dette link, hvor du ligeledes registrerer dig.

Vær opmærksom på, at din Marriot-konto skal være opsat i optjenings præference til point, og ikke miles. Bemærk også, at dette kun gælder for Marriott Rewards-medlemmer, og ikke for Ritz-Carlton Rewards-medlemmer. Check deres FAQ her for en oversigt over hvilke hoteller som deltager i kampagnen.

Jeg har knyttet alle mine sociale medier (Facebook, Instagram, Twitter og Foursquare) til Marriot og ser frem til, at tjene point ved en minimum indsats, som jeg har en intention om at indløse i bonusovernatninger på sigt.

Har du tænkt dig at deltage og kan du komme med anbefalinger til hvor jeg får mest ud af mine bonuspoint hos Marriot, så smid en kommentar nedenfor eller i vores forum her.

Kilde: Bonusfeber.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *