Rejsedeal: København til Bangkok for under 3000 kr.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Satser du på at kunne rejse til Thailand igen denne vinter? Så er der nu en perfekt rejsedeal!

Flere selskaber i Lufthansa-gruppen har nemlig formidable priser på returbilletter til Bangkok denne vinter. Priserne starter fra omkring 2900 kr. og stiger gradvist efter tidspunkter.

Eksempelvis er det muligt for 2908 kr. at komme med Swiss til Bangkok fra København.

Eksempeldato: 27/11-6/12 2020

Ønsker man dog ikke en land mellemlanding i Zürich, har Austrian en returflyvning til 3102 kr. som blot involverer korte mellemlandinger i Wien.

Eksempeldato: 27/11-6/12 2020

I begge tilfælde gælder det, at billetten ikke inkluderer indtjekket bagage. Vælger man en billettype med indtjekket bagage direkte ved flyselskaberne, koster det ca. 200 kr. mere pr. vej, men må stadig regnes for meget billigt!

Priserne er fundet i skrivende stund via Momondo. Priserne eksisterer i det meste af november, samt første halvdel af december.

Star Alliance

Flyvningerne foregår med Star Alliance, en alliance hvor blandt andre Lufthansa og SAS også er medlemmer. Har du statuskort i en af Star Alliances medlems-selskaber, kan du nyde godt af dine fordele på disse flyvninger.

Hovedbillede: Lufthansa GroupHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. carsten elsted siger

    Det lyder meget godt, når alle star alliance airlines beholder pengene fra en annulleret flyvning i maj CPH-BKK via ZUR. Endda på business
    Ja, vi skal nok komme tilbage med pengene, men kan ikke sige hvornår.
    Så er det muligt at sælge billigst, men pas på, at de ikke også beholder de næste penge.
    venligst sur carsten elsted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *