Review: Hotel Marriott Frankfurt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Marriott Frankfurt ligger centralt og har fine værelser med god udsigt. Servicen er i top – og det et mit favorithotel, når jeg er i byen

Jeg overnatter ofte på Marriott Frankfurt, når jeg er på et af mine hyppige besøg i storbyen. Ikke mindst på grund af den gode beliggenhed, bliver hotellet tit valgt, når jeg er i Frankfurt.

Marriott Frankfurt

Hotellet ligger meget centralt overfor Frankfurts store messeområde. Sporvognen holder lige foran døren og i løbet af 5 minutter er du fremme ved hovedbanegården. Du kan også tage metroen fra stoppestedet Festhalle / Messe. Metroen kører direkte til den kendte indkøbsgade Ziel (der nærmest kan sammenlignes med Strøget i København). Turen fra Marriott til Zeil tager knap 15 minutter med metro eller sporvogn. Og lufthavnen ligger blot 20 minutters kørsel fra hotellet.

Personalet i receptionen byder mig velkommen og i løbet af ingen tid har jeg fået nøglen. Jeg er Platinum medlem i loyalitetsprogrammet Marriott Bonoy og får derfor en opgradering til et værelse med Skyline-View. Værelset giver adgang til hotellets Club Lounge, som jeg dog allerede kan besøge med mit Platinum status i Marriott Bonvoy.

Værelset

Marriott Frankfurt har naturligvis forskellige værelseskategorier. Jeg får normalt et værelse på 32. eller 38. etage med udsigt over byen. Værelset har det klassiske Marriott design og en tilpas god størrelsen. Ved den sidste renovering af hotellet, fik værelserne også stikkontakter lige ved siden af sengen. Apropos seng: Jeg synes sengen er meget behagelig at sove i. Den er bedre end de tilsvarende senge hos andre hoteller, som eksempelvis Sheraton Sweet Sleeper Bed eller Westin Heavenly Bed. Men det allerbedste ved værelset er dog stadig udsigten over byen.

Badeværelset er faktisk lidt for lille, og pladsen bliver trang ved spejlet – især hvis 2 personer skal gøre sig klar om morgenen. Jeg er også utilfreds med, at man skal hoppe op i badekaret for at komme under bruseren. Jeg håber på, der komme en rigtig brusekabine, når hotellet i 2020 skal have en mere gennemgribende renovering.

MClub Lounge

MClub Loungen ligger i stueetagen lige bagved receptionen. Loungen er åben 24 timer i døgnet. Morgenmaden bliver serveret fra 6.30 til 11.00. Varme retter kan nydes hver aften mellem 17.30 og 20.00. Forskellige rød- og hvidvine samt øl kan fås mellem 17.30 og 23.00.

Loungen har 90 siddepladser. Der er mulighed for at sidde på almindelige stole eller i lænestole og sofaer. Ved de fleste siddepladser er der stikkontakter samt USB stik til at lade smartphonen op.

Buffeten, der serveres om aftenen, har et stort udvalg: 3 forskellige varme retter, forskellige kolde snacks, en salatbar og deserter. Hele dagen kan man få vand, juice, kaffe samt frugt, yoghurt og salte & søde snacks. Alt står på et “Grab & Go” bord lige ved siden af indgangen til loungen.

Morgenmad på Marriott Frankfurt

Jeg havde booket et værelse med morgenmad. Derfor indtog jeg dagens første måltid i Restaurant Brasserie, hvor hotellet serverer morgenmad indtil kl 12 i weekenden. Buffeten har et stor udvalg af både varme og kolde retter. Pandekager, omeletter og røræg bliver frisk tilberedt. Du kan også tage et glas mousserende vin for at få gang i blodomløbet.

Artiklen er oversat og lettere bearbejde. Den er oprindelig skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søstersideHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Beliggenhed

Værelset

Service

Club lounge

Morgenmad

Value for money

Generel Vurdering

Konklusion

Marriot er et hotel for forretningsfolk med en god beliggenhed i storbyen ved floden Main.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *