Rickard Gustafson forlader SAS

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Administrerende direktør Rickard Gustafson har besluttet at forlade SAS senest 1. juli 2021.

SAS har i en pressemeddelelse lige oplyst, at administrerende direktør Rickard Gustafson har besluttet at forlade selskabet senest 1. juli 2021. Han vil fortsætte sin karriere i en større svensk industrikoncern.

Bestyrelsesformand Carsten Dilling udtaler:

Jeg er både skuffet og ked af, at Rickard ønsker at fortsætte karrieren og forlade sin vigtige rolle i SAS. Samtidig på vegne af bestyrelsen for SAS vil jeg takke Rickard for hans fantastiske præstation i hans ti år som administrerende direktør. Under Rickards ledelse har SAS foretaget en bemærkelsesværdig vending, fra tab til flere års rentabel præstation. For nylig har han ført virksomheden med sikre hænder i den første del af den hårdeste krise i virksomhedens 75-årige historie, pandemien.

Mest af alt vil Rickard blive husket for sin fremragende lederskab i SAS bæredygtighedsinitiativer, som var udgangspunktet for en ny bæredygtigheds æra i hele luftfartsindustrien.

Carsten Dilling, Bestyrelsesformand

Rickard Gustafson udtaler:

Efter ti intense og stimulerende år er tiden kommet for mig at videregive stafetten til den næste CEO for SAS i første halvdel af 2021, da jeg har accepteret muligheden for at slutte mig til en af Sveriges største industrikoncerner. SAS har en stærk position på det skandinaviske marked og er godt positioneret til at føre luftfartsindustrien mod en mere bæredygtig fremtid, når pandemien er under kontrol. Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige taknemmelighed over for alle værdsatte kolleger, kunder og andre interessenter i SAS for deres engagement, loyalitet og støtte gennem årene. SAS er en fantastisk organisation med ekstraordinære medarbejdere, der vil sikre, at SAS forbliver en vigtig og integreret del af den skandinaviske infrastruktur ”.

Rickard Gustafson

SAS vil nu starte processen for at identificere og udpege en ny administrerende direktørHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *