Scandic slår dørene op på Arlandastad

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic Arlandastad er nu åbnet efter en aftale, som Scandic underskrev i november 2020 om at overtage hotellet.

Med 150 værelser med skandinavisk design med naturligt, lyst træ og tekstiler i en dæmpet palet, ligger Arlandastad ved siden af ​​Arlanda lufthavn og har bla. det skandinaviske XPO møde- og eventcenter blandt sine naboer.

Scandic Arlandastad ligger i den hurtigt voksende Arlanda Airport City og er det første hotel på det svenske marked, som Scandic har åbnet i nærheden af ​​en af ​​Swedavias lufthavne.

Hotellet, der oprindeligt blev åbnet i november 2016 af en anden hotelkæde, er nu omdøbt som et Scandic-hotel og er nu klar til at byde gæster fra alle verdenshjørner velkommen, uanset om de er ved at starte en rejse eller er på arbejde i det lokale område.

I et stykke tid har vi ønsket at etablere os i eller tæt på Arlanda Lufthavn. Da vi nu har fundet en god løsning sammen med ejendomsejeren gennem en indtægtsbaseret lejekontrakt, med en rimelig risikofordeling og et hotel i god stand, er det en god investering for os at foretage.

Peter Jangbratt, chef for Scandic-hotels, Sverige.

På Scandic Arlandastad vil gæsterne være i stand til at få et forspring på deres ferie ved at samle deres rejsekammerater til at hygge sig i et roligt og behageligt hotelmiljø, inden de afslutter dagen med at slappe af i saunaen.

Den næste dag, når det er tid til at rejse til Arlanda lufthavn, kan gæsterne tage den gratis shuttlebus, der stopper uden for hotellets indgang.

Jeg er meget glad for, at Scandic Arlandastad i lang tid fremover vil være en vigtig del af styrkelsen af ​​Scandics position i Stor-Stockholm-området og et nøglekomponent i forretningsudviklingen omkring Arlanda Airport City. Frem for alt ser jeg frem til at byde nye og tilbagevendende gæster velkommen til et nyt Scandic Arlandastad.

Petra Lindholm, General Manager hos Scandic Arlandastad.

Som på alle Scandic-hoteller er tilgængelighed i fokus på Scandic Arlandastad, og 18 af hotellets 150 værelser er specielt designet som tilgængelige værelser med en dedikeret handicapparkeringsplads.

I løbet af sommeren 2021 vil Scandic Arlandastad blive testet for at overholde de nye, strenge miljø- og klimakrav i Nordens officielle miljøcertificering, Nordisk Svanemærke. I alt har 83 af Scandics 85 svenske hoteller Svanemærkning.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *