Rocketmiles – også interessant for danskere

rocketmiles main

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Måske kender du Rocketmiles, måske læste du vores artikel i går eller måske ikke. Men de er lige blevet meget mere interessante for os her i Danmark. Det er hotelbooking med genvej til mere bonus og du kan få del i det ved at læse denne artikel.

Hos Rocketmiles kan du booke hotel fuldstændig som på andre websites. Forskellen er, at du her får bonuspoint oveni. For kort tid siden fik Rocketmiles tilføjet en del bonusprogrammer, så der nu er et godt udvalg – også blandt bonusprogrammer, der er udbredte i Danmark:

rocketmiles bonusprogrammer

Norwegian og British Airways (Avios) er nye på listen og interessante for danskere. Norwegian er Danmarks næststørste flyselskab, og selv om deres Cashpoints ikke er et bonusprogram i traditionel forstand, kan det være fordelagtigt at optjene via Rocketmiles. Cashpoints er – som navnet antyder – Norwegians egen valuta og et Cashpoint svarer til en norsk krone.

Mange danskere er også medlem hos British Airways, da de har rigtig mange oversøiske destinationer, og en mellemlanding i London er til at overkomme. Hos Rocketmiles kan du opspare Avios, som er bonuspoint i British Airways‘ bonusprogram, Executive Club. Selv om bonusrejser hos British Aiways er dyre i skatter og afgifter, kan Avios med fordel bruges til fx. indenrigsrejser i USA, hvor det er andre flyselskaber i One World-alliancen, der udfører flyvningen.

Det er let at oprette sig hos Rocketmiles – enten på traditionel vis eller via ens Facebook-konto. Derefter skal man oprette ens bonusprogrammer med navn og nummeret til bonusprogrammet. Det er let at gå til.

Nu kan du søge efter hoteller og vælge hvilket bonusprogram, du vil overføre point til. Rocketmiles har ikke så mange hoteller som fx. hotels.com og booking.com, men udvalget er ganske glimrende. Hvis du har flere bonusprogrammer, kan det anbefales at søge med flere af dem for at finde det bedste resultat.

Her ses et af resultaterne på en søgning på fire nætter i København:

rocketmiles resultat

På fire nætter nætter kan du altså spare 650 Norwegian Cashpoints op, hvilket med dagens kurs på norske kroner svarer til mere end 25% rabat! Det er dog i forbindelse med en kampagne, de kørte, da denne artikel blev skrevet, men de har tit kampagner.

Det kan være svært at finde et system i antallet af point, så hvis man bruger lidt tid på det, kan man sagtens finde nogle gode tilbud. Jeg har fundet rabatter på op til 40%

Retfærdigvis skal det siges, at priserne på Rocketmiles ligger lidt over konkurrenterne, men med pointene kan man finde tilbud, der alligevel kan betale sig.

Ved oprettelse får man desuden 1.000 point, som ‘udbetales’, når man har gennemført sit første ophold. Det fremgår ikke umiddelbart, om man også kan få 1.000 Cashpoints hos Norwegian, men det ville i givet fald være et rigtig godt tilbud!

 

Artiklen indeholder referral links, der giver bonus til forfatteren. Det koster ikke noget at klikke.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *