Royal Air Maroc vil allerede blive fuldgyldigt medlem af oneworld den 31. marts 2020

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For lidt over et år siden i december 2018, offentliggjorde oneworld at Royal Air Maroc ville blive blive en del af alliancen i løbet af midten af 2020. Nu er meldingen at det sker allerede den 31. marts 2020.

Det franske medie Air Journal har rapporteret at datoen nu er sat til den 31. marts 2020.

Dette gør oneworld mere interessant, da de så bliver muligt at optjene og bruge bonuspoint på flyvninger med Royal Air Maroc.

Det er godt nyt for danskerne, da de har en direkte rute fra København og til Casablanca. Derfra kan du tage ud i verden eller videre til andre destinationer i Afrika.

Fra Casablanca flyver Royal Air Maroc til disse amerikanske destinationer:

  • Boston
  • Miami
  • Montreal
  • New York (JFK)
  • Washington Dulles (IAD)

En af de gode ting ved Royal Air Maroc er at de på for eksempel deres B737-800 (og andre modeller) har en decideret Business Class kabine, hvor du sidder 2-2.

Royal Air Maroc B737-800. Kilde: Seatguru

Vi glæder os over at der nu kommer endnu et flyselskab på oneworld listen ud af Danmark. Det gør det mere attraktivt at samle sine rejser ved oneworld, da det bliver muligt at booke bonusrejser ud af København. Så med British Airways, Finnair, Qatar Airways og fra den 31. marts 2020 også Royal Air Maroc.

Kilde: Point Me To The Plane

Forsidefoto: Wikimedia Commons – Adam Moreira (AEMoreira042281)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *