Ruteåbning: LOTs første flyvning til Billund Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Billund lufthavn har gang i en stribe ruteåbninger denne sommer og i dag bød på første flyvning til Billund for det nationale polske flyselskab LOT Polish Airlines.

Den nye rute mellem Billund Airport og Warszawa´s Chopin lufthavn, som på hverdage flyves to gange dagligt, blev fejret efter alle kunstens regler. Ruten vil primært blive fløjet med LOT´s Embraer 170 fly.

LOT-kager. Fotokredit: Billund Airport.

Snorklipning og flag

Indenfor i lufthavnen var der stillet op til den traditionelle snorklipning med kager, kaffe og bobler. Her var blandt andet den danske ambassadør i Polen Ole Egberg Mikkelsen og Chargé d’affaires ved Polens ambassade i Danmark Arthur Sorokovar, kaldt ind for at klippe snoren sammen med Billund Airports nye direktør, Jan Hessellund.

Snoren klippes. Fotokredit: Billund Airport.

Udenfor på arealerne mellem lufthavnen og Zleep Hotel, havde lufthavnen inviteret interesserede rejsebranche folk (med familier) til en uhøjtidelig og hyggelig velkomst af LOT. Her blev der serveret rundstykker, kaffe og juice og forsamlingen på knap 90 personer fik udleveret flag, så LOT-flyveren kunne bydes ordentligt velkommen, da den landede kl. 09.54 i bragende solskin.

Flyet med rutenummer LO465 fik naturligvis også den velkendte vandkanon salut fra to af lufthavnens brandbiler (også kendt som crash tenders):

Gode forbindelser for erhvervslivet

Med en morgenafgang der flyves mandag til lørdag kl. 8.20 fra Warszawa med ankomst i Billund kl. 10.00 og retur kl. 10.35 fra Billund med ankomst i Warszawa kl. 12.20 og aftenafgange mandag til fredag samt søndag kl. 17.30 fra Warszawa med ankomst kl. 19.10 i Billund og returflyvning kl. 19.50 fra Billund, med ankomst i Warszawa kl. 21.35, er den nye rute godt nyt for erhvervslivet, som kan komme ud og hjem samme dag.

Første LOT afgang fra Billund på tavlen.

Derudover har LOT rigtig fine forbindelser til en række destinationer i særligt Østeuropa, men også i Asien og Nordamerika. LOT´s langruteflåde består udelukkende af Boeing 787 Dreamliner-fly.

Kilde og fotokredit: Forfatteren og Billund Airport.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *