British Airways klar med ny stjernespækket sikkerhedsvideo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et nyt hold kendisser optræder fra juli i British Airways’ nye underholdende sikkerhedsvideo, som bliver vist før takeoff. Det britiske flyselskab har fået positiv feedback fra kunderne efter de sidste år lancerede deres første humoristiske sikkerhedsvideo, og derfor gentager de nu succesen. Videoen sætter desuden fokus på det globale velgørenhedspartnerskab mellem British Airways og Comic Relief, ’Flying Start’.

Michael Caine, Joanna Lumley og Olivia Colma er blandt de ikoniske kendisser, som British Airways har samlet i en ny stjernespækket sikkerhedsvideo, hvor vigtige sikkerhedsinstruktioner præsenteres på en humoristisk måde. Videoen lanceres fra juli på selskabets kortdistance ruter og fra august på langdistance.

I videoen optræder syv kendte, der er til ’audition’ i humoristiske sketches, mens de samtidigt formidler de vigtige sikkerhedsbudskaber. Under auditionen holder den britiske komiker, Asim Chaudhry, øje med dem og forsøger at instruere alle deres bevægelser.

Carolina Martinoli, British Airways’ Director for Brand and Customer Experience, siger:

Vi er glade for, at vi nu kan lancere endnu en stjernespækket sikkerhedsvideo. Den første video blev set mere end 25 millioner gange, og fik kunder verden over til at grine, mens den samtidig formidlede de vigtige sikkerhedsprocedurer inden take-off.

I den første underholdende sikkerhedsvideo optrådte blandt andet Gordon Ramsay, Sir. Ian McKellen og Thandie Newton, som er nogle af Storbritanniens mest elskede og humoristiske karakterer.

Ny sikkerhedsvideo med flere vigtige budskaber

Den nye sikkerhedsvideo er først og fremmest designet til at hjælpe de rejsende med at forstå de vigtige sikkerhedsmeddelelser. Dog ønsker British Airways samtidig at sætte fokus på Flying Start, som er et globalt velgørenhedspartnerskab mellem British Airways og Comic Relief, der har støttet mere end en halv million børn i både England og nogle af verdens fattigste lande siden 2010.

Carolina Martinoli siger:

Vores første video blev set af kunder næsten 25 millioner gange, så det er en god mulighed for at skabe opmærksomhed omkring Flying Start, vores globale velgørenhedspartnerskab med Comic Relief. Takket være vores generøse kunder og kollegaer har vi indsamlet over 19 millioner pund for Comic Relief over de seneste otte år, og vi håber at denne video vil hjælpe os med at vokse endnu mere, så vi kan støtte gode sager både herhjemme og rundtomkring i verden.

Flying Start oplevede en stigning på 20 procent i donationer til Comic Relief efter offentliggørelsen af den første humoristiske sikkerheds video, som British Airways lancerede i 2017. Læs mere om Flying Start her.

Se den nye videoen her:

 

Hvad tænker du om den nye sikkerhedsvideo fra British Airways?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *