Rutenyhed: Cathay Pacific lukker ruten mellem København og Hong Kong

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Cathay Pacific har netop oplyst at ruten mellem København og Hong Kong lukkes og dermed ikke forsætter næste sommer. Dette er en overraskelse, da indikationerne i starten var at ruten var forventet at blive til en helårsrute med tiden.

Da Cathay Pacific startede ruten op, var det som en sæsonrute om sommeren. Første afgang i maj 2018 var InsideFlyer med på og ruten blev også lanceret med et klart ønske om at gøre den til en helårsrute. Men dette er desværre nu blevet bekræftet ikke sker. Ruten har derfor kun godt en måned tilbage, da den stopper den 26. oktober 2018.

Cathay Pacific har siden maj fløjet tre gange om ugen mellem Hong Kong og København med nye fly af typen Airbus A350-900.

Læs vores anmeldelse af Cathay Pacific Business Class her

Det er en skam, da Købehavns Lufthavn bestemt havde godt af at kunne tilbyde et flyselskab, der var medlem af oneworld alliancen.

Nu er det forsat kun muligt at rejse via Helsinki med Finnair eller via nogle af alliancens hubs i Europa.

Den 3. maj lettede Cathay Pacific første gang fra København og mod Hong Kong. Den 26. oktober er det slut igen. Foto: CPH

Positivt for SAS

For SAS er det en positiv nyhed. Da de for for et stykke tid siden erkendte at deres Hong Kong rute uge af Stockholm ikke var den optimale placering, og besluttede at flytte den til København, så var det helt sikkert at konkurrencen på ruten ville blive stor med op til 2 daglige afgange i sommersæsonen. Umiddelbart burde det kunne lade sig gøre, da der var nok kunder til dette, men Cathay Pacific har nok ikke syntes at indtjeningen på ruten, trods rimelig belægning, har været stor nok.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *