Interiør Air France A330 gennemgår transformation

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På den fransk rejsemesse IFTM Top Resa i denne uge præsenterede Air France det nye interiør til deres Airbus A330 fly. Det er economy class og premium economy kabinerne der gennemgår en sand metamorfose.

Det franske flyselskab har mere end 200 fly i sin flåde. Både Boeing og Airbus former en del af flåden. Air France har i øjeblikket 15 fly af typen Airbus A330-200. Alle disse 15 fly vil gennemgå en indre metamorfose fra 2019 og fremefter. Det er en ombygning af economy class og premium economy kabinerne. Renoveringen af disse kabiner koster omkring 150 millioner euro. Ud over fornyelsen af kabinerne vil der også være andre tilpasninger af servicen. Mere om det nedenfor.

Ændringer ombord

Rejsende vil fra nu af blive endnu mere forkælet ombord hos Air France. Fra det øjeblik du kommer ombord, udleveres en oshibori. Dette er et forfriskende håndklæde. Omkring aperitiftiden får du et godt glas champagne.

Måltider vil snart blive tilbudt i en ny farvet service. Det er designet i samarbejde med Eugeni Quitllet. På flyvninger på mere end 8 timer og 30 minutter vil der også være snacks om bord. Air France kalder disse ‘My Lille Gourmandises’. De distribueres ikke, men du kan selv tage dem forskellige steder i flyet.

På flyvninger fra 8 timer 30 minutter til 10 timer 30 minutter, vil nogle flere ting blive tilføjet. Rejsende får en morgenmadspose: ‘Bon Appétit’. Ved ankomsten vil rejsende derudover modtage typisk fransk slik. Det skal ses som gestus for at takke gæsterne for turen med Air France.

Economy class kabine

Ændringerne i servicen er naturligvis ikke verdensnyt, men det er positivt, at Air France fortsætter med at forbedre sit produkt. Endnu bedre er forbedringen af economy class kabinen i Airbus A330. Air France kalder alle forbedringer under overskriften ‘Economy, comfort for all’. Det omfatter følgende ændringer i økonomiklassen:

 • Mere plads mellem armlænene, nemlig 44 cm.
 • Benplads på 79 cm.
 • En større skærm (11,7 “) til film og anden underholdning.
 • Et større bord.
 • Skummet i sæde og ryglæn er forstærket.

Derudover anvendes stof i nye farver i kabinen. Puden bliver forsynet med dybe blå farver og der kommer også nye røde tæpper. Dertil kommer nye øjenmasker. Der er et forskellige mønstre afhængigt af destinationen. Et sandt samlerobjekt!

I den fornyede economy class kabine i Airbus A330-200 kan du forbinde dine enheder til Wi-Fi. For at sikre, at du ikke ender med et tomt batteri, kan du oplade dit udstyr ved hjælp af USB-stikket eller et separat stikkontakt.

Premium Economy Class

Premium economy kabinen er der også taget hånd om. Fra 2019 vil de 15 fly derfor gennemgå en total transformation. Ifølge Air France får du endnu mere luksus og privatliv med disse ændringer. Følgende forbedringer foretages:

 • Stole med en bredde på 48,3 cm.
 • Stolen kan lænse op til 130 ° tilbage.
 • En sædehøjde på 102 cm.
 • Ekstra opbevaringsplads.
 • Bredere fodstøtte.
 • Ny HD-skærm på 13,3 “.

Sædehynderne er blødere og armlænet er lavet af læder. Også i den del af flyver har rejsende har mulighed for at bruge de røde puder og blå tæpper. Amenity kits er også til rådighed, og justeres hver sjette måned. Du kan læse mere om i denne artikel.

Selvfølgelig er der også wifi i premium economy kabinen, og er der mulighed opladning via stikkontakten eller en af de to USB-porte.

Alt i alt har Air France et godt fornyet produkt i støbeskeen. Airbus A330-200 vil snart se pæne og komfortable ud igen. Vi ser frem til lanceringen af det første fly, der har gennemgået den indre metamorfose.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *