Det andet skib i Edge Class serien, præsenteres i Storbritannien i 2020

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ét af verdens mest ventede krydstogtskibe Celebrit Apex fra Celebrity Cruises’ berømte Edge Class-serie præsenteres og døbes i Storbritannien, før hun første gang kan kalde Southampton sin hjemhavn forud for dets allerførste cruises i april 2020.

Celebrity Apex er det andet Edge class skib fra Celebrity Cruises – en innovativ ny skibsklasse, der vil revolutionere branchen og sætte en ny standard for moderne luksusrejser. Designere som Kelly Hoppen, Patricia Urquiola og Jouin Manku har alle sat deres præg på Celebrity Apex, og det vil være synligt i alle signaturområderne, herunder Magic Carpet og Edge Stateroom med Infinite Balcony.

Lisa Lutoff-Perlo, præsident og adm. direktør for Celebrity Cruises, forklarer:

“Når Celebrity Apex søsættes i Southampton i 2020, vil det være endnu et stort øjeblik for vores virksomhed, og især for det britiske og irske marked, eftersom det vil være ti år siden, vi sidst døbte og drev et splinternyt skib fra Storbritannien.Lisa Lutoff-Perlo. Hun tilføjer: “Vores nye skibe Edge-class-skibeer designmæssige og arkitektoniske mesterværker, der skaber en tættere forbindelse til oceanet og de destinationer, som besøges, med en unik, udadvendt formgivning. Begejstringen over vores nyeste skibe stiger og stiger, og jeg glæder mig over, at disse nyheder om Celebrity Apex vil gøre entusiasmen endnu større.”

Edge class skibe kan prale af nogle af de mest luksuriøse indkvarteringsmuligheder – det gælder også Celebrity Apex – og er bygget til at give den ultimative cruiseoplevelse med flere suiter end noget andet Celebrity Cruises skib. Suiterne omfatter Edge Villas i to etager med udendørs pool. De to ikoniske suiter bliver flådens største med over 230 m2 plads både inden- og udendørs plus 7,5 m2 omgivende glasvinduer, der giver direkte udsyn til havet fra opholdsstuen, soveværelset og spisestuen.

Fra den storslåede oplevelse “Dinner on the Edge” 16 etager over havet til en fusion af teknologi, underholdning og gastronomi i en klasse, ingen gæst nogensinde har oplevet på havet – Celebrity Apex’ kulinariske tilbud omfatter 29 muligheder i verdensklasse, når smagsløgene skal forkæles. De inkluderer fire primære middagsrestauranter, én eksklusiv Suite Class restaurant og én eksklusiv AquaClass restaurant samt syv splinter nye specialrestauranter.

Celebrity Apex er i øjeblikket ved at blive bygget på værftet Chantier de l’Atlantiquei Saint Nazaire i Frankrig. Der findes yderligere oplysninger om Celebrity Apex og Celebrity Cruises på www.celebritycruises.co.uk/apex.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *