Norwegian Cruise Line udvider krydstogtsprogram til Sydafrika og Namibia

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det internationale krydstogtrederi Norwegian Cruise Line (NCL) har denne vinter åbnet en ny rute til Sydafrika og Namibia. Det er første gang nogensinde, NCL sejler i denne del af verden. Den sydafrikanske debut er en milepæl for krydstogtsgiganten, og vinterprogrammet for 2024 udvides nu med en række ekstraordinære rejser til Afrika.

Krydstogtskibet Norwegian Jade har netop færdiggjort NCL’s første sæson langs den sydafrikanske og namibiske kyst. Gæster fra hele verden har i løbet af 12 dage oplevet både Cape Town, Mossel Bay, Port Elizabeth (Gqeberha) og Richards Bay i Sydafrika samt Lüderitz og Walvis Bay i Namibia. Norwegian Jade er det første af NCL’s i alt 18 skibe, der sejler i regionen.

Norwegian Jade i Cape Town. Foto: NCL/PR

I vintersæsonen 2024 indsættes Norwegian Dawn på en række extraordinære rejser til udvalgte afrikanske lande. Det moderne skib har plads til 2340 passagerer og får hjemhavn i Cape Town (Sydafrika) og Port Louis (Mauritius).

Som en del af at sætte gæsten først arbejder vi løbende på at udvide udvalget af destinationer, så vores gæster kan få endnu flere ekstraordinære og uforglemmelige oplevelser. Det er vores nye Afrika-rejser et godt eksempel på. Her kombineres bucketlist-destinationer som Cape Town og Mauritius med skjulte perler som Pomene, Maputo i Mozambique og Fort Dauphin på Madagaskar. Med næsten 12 timers stop i hver havn er der god tid til at udforske og nyde de eksotiske destinationer. De nye rejser er allerede blandt vores hurtigst sælgende i 2024 og tiltrækker gæster fra knap 60 lande i hele verden.

Kevin Bubolz, der er Managing Director Continental Europe, Israel, Middle East & Africa for NCL.  

NCL’s tilstedeværelse i den sydafrikanske region glæder ligeledes det lokale erhvervsliv:

Krydstogtturismen genererer årligt 300 millioner ZAR* og har derfor stor økonomisk indflydelse på Vest-Kapprovinsen, da det støtter tusindvis af arbejdspladser i provinsen. Og valget af Cape Town som hjemhavn for internationale krydstogter er helt afgørende for vores vækstmuligheder i regionen. NCL’s tilstedeværelse her i Cape Town er derfor meget glædelig. 

Mireille Wenge, Western Cape Minister of Finance and Economic Opportunities. 

*300 millioner ZAR (sydafrikanske rand) svarer til 119.472.000 DKK.

Vintersæsonen 2024: Et smugkig på nye afrikanske krydstogter

3. januar 2024: Et 17-dages cruise med Norwegian Dawn fra Doha (Qatar) til Mauritius. Rejsen kombinerer De Forenede Arabiske Emirater, Oman, Seychellerne, Kenya, Tanzania og Madagaskar.  

20. januar 2024: Herefter tager Norwegian Dawn på et 12-dages krydstogt med afgang fra Port Louis på Mauritius. Turen går til Pointe de Galets på øen Réunion, Madagaskar, Mozambique, Richards Bay, Gqeberha (tidligere Port Elizabeth) samt Mossel Bay og Cape Town.  

1. februar og 8. marts 2024: 12-dages rundrejser med Norwegian Dawn gennem Sydafrika og Namibia med anløb i Mossel Bay og Durban i Sydafrika samt Lüderitz og Walvis Bay i Namibia.

Den 20. marts begiver Norwegian Dawn sig afsted på sin hidtil mest omfattende rute fra Cape Town i Sydafrika til Barcelona i Spanien. Den 21 dage lange rejse op ad den afrikanske vestkyst byder på besøg i Namibia, Angola, Sao Tomé & Príncipe, Elfenbenskysten, Gambia, Senegal, Cape Verde, De Kanariske Øer og Marokko.  Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *