Stor rejsefestival i Aalborg Lufthavn denne weekend

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aalborg Lufthavn sætter fokus på sommerens store rejseudbud, med deres første udgave af Aalborg Rejsefestival den 29. januar, hvor hele 22 rejseudbydere dagen igennem står klar med gratis rejseforedrag, konkurrencer og gode rejsetilbud.

Sommersæsonen 2023 byder på ét af historiens største rejseudbud fra Aalborg Lufthavn – herunder et stort charterprogram og de nye direkte ruter Alicante, Barcelona, Island og New York. Der er derfor god grund til at besøge Aalborg Rejsefestival søndag den 29. januar fra klokken 10.00 til 17.00, hvor der er masser af rejseinspiration og anledning til at få sommerens store ferieoplevelse bestilt.

Danskernes rejselyst er på sit højeste

Januar er som regel den måned, hvor mange danskere begynder at se frem til sol og varme og derfor planlægger deres sommerferie. Hvad enten rejsedrømmen er storbyferie, charterferie eller en rundrejse i USA, så er der ingen tvivl om, at der er mange, der gerne vil afsted på ferie.

Vi oplever en rigtig høj rejselyst i øjeblikket, som har været stødt stigende i løbet af 2022. Det er derfor fantastisk, at vi i sommeren 2023 har et rejseudbud i Aalborg Lufthavn, der kan matche den store rejselyst, som i for lang tid har været skubbet lidt i baggrunden. Timingen til at prøve kræfter med et arrangement som Aalborg Rejsefestival, kunne derfor ikke være bedre. Opbakningen fra turoperatører, charterbureauer og flyselskaber har været over al forventning, og vi ser frem til en spændende dag med rigtig mange besøgende i hele lufthavnen.

Niels Hemmingsen, lufthavnsdirektør.

Rejseinspiration, konkurrencer og andre aktiviteter i vente

Aalborg Lufthavn slår i den grad dørene op i anledning af Aalborg Rejsefestival, hvor blandt andet også gate 4 og 5, Ankomsthal 2 og restauranten Gastro Pub er åben for alle besøgende – enten for at snakke med de mange charter- eller specialrejsebureauer, tage til gratis rejseforedrag eller få en bid mad. Der er burger, smørrebrød og fadøl klar dagen igennem, men en hurtig bid mad og drikke kan også klares, da hele to pølsevogne er sat op til dagen – med gratis hotdogs til de første 500 gæster.

Man kan ikke sige rejsemesse uden at tænke på et hav af konkurrencer, og Aalborg Rejsefestival er ingen undtagelse. Der er alt fra gavekurve til rejsegavekort og flybilletter på højkant, og fx et gavekort på 10.000 kroner fra Best Travel kunne godt give endnu større grund til at komme afsted på ferie.

Derudover kommer Royal Unibrew forbi med smagsprøver på specialøl, North Flying viser et privatfly frem, F-16 simulatoren står klar og et par høje herrer fra Aalborg Håndbold kommer en tur forbi.

Foto: Alborg Lufthavn / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *