Rutenyhed: Endnu en direkte rute fra Billund til Wien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Billund Lufthavn har travlt med at skaffe nye rute til vestdanske rejsende! I går annoncerede lufthavnen, at østrigske Laudamotion til december starter flyvninger mellem Billund og Wien.

Jyske rejsende får med den nye rute to valgmuligheder når de skal vælge flyselskab når turen skal gå fra Billund til den smukke østrigske hovedstad, idet Wizzair i maj måned også startede flyvninger to gange om ugen (på onsdage og søndage). Det første fly fra Laudamotion lander i Billund Lufthavn 17. december i år.

Fly fire dage om ugen

Den nye Laudmotion rute vil blive fløjet med en Airbus 320-200 maskine med plads til 180 rejsende. Der flyves på tirsdage og søndage og dermed bliver det muligt for jyske rejsende, at komme til Wien fire gange om ugen, med enten Laudamotion eller Wizzair.

På tirsdage flyves der fra Wien kl. 10.40, med ankomst i Billund kl. 12.30. Der flyves retur mod Wien kl. 12.55, med ankomst i den østrigske hovedstad kl. 14.45.

På søndage flyves der fra Wien noget tidligere, kl. 06.35, med ankomst i Billund kl. 08.25. Retur afgår maskinen fra Billund kl. 08.50, med ankomst i Wien kl. 10.40.

Laudamotion er stiftet af den tidligere Formel 1-køre Niki Lauda og blev i 2018 delvist overtaget af Ryanair.

Forsidefoto: Loredana Cioclei.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *