20% rabat på de nordiske hovedstæder med Nordic Choice Hotels

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Choice Hotels frister nok en gang med en ny kampagne hvor du får op til 20% rabat på hoteller i de nordiske hovedstæder. Godt nyt for dig som endnu ikke har planlagt sommerferien og fortsat venter på det bedste tilbud.

Nordic Choice Hotels fortsætter med at lancerer nye kampagner med både gode rabatter og muligheder for at optjene ekstra point. Lige nu tilbyder hotelkæden ekstra gode priser i Oslo, København, Stockholm og Helsinki. Få op til 20% rabat hos Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel, når du booker senest søndag 30. juni. Finnerne er faktisk ekstra gavmilde og giver hele 25% rabat på hoteller i Helsinki.

En storbyferie er sjældent en dårlig ide – specielt ikke når det er sommer og udeserveringerne blomstrer og sommernætterne varer evigt. I tillæg vrimler det med seværdigheder, shopping og restauranter i Oslo, Stockholm, København og Helsinki. Du er også tæt på vandet i alle disse fire storbyer, hvis du får lyst til en frisk dukkert.

Fotokredit: Nordic Choice Hotels.

Op til 20% rabat på hotelværelser

Du kan rejse hvornår du vil og så mange gange du lyster fra nu af og frem til 18. august, men opholdet skal være på minimum to nætter. Sidste frist for at bestille er søndag 30. juni. Tilbudet gælder et begrænset antal værelser og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

I modsætning til forrige kampagne gives der denne gang fuld fleksibilitet. Du kan ændre og annullerere når som helst frem til kl. 16.00 på ankomstdagen.

Morgenmad er alltid inkluderet hos Nordic Choice Hotels, med undtagelse af Comfort Hotel Xpress. Bor du på et Clarion Collection-hotel er aftensmaden også inkluderet.

Bonuspoint

Som medlem af Nordic Choice Club optjener du 1 bonuspoint per krone du betaler, eller 10 point per euro af værelsesprisen. Du optjener også kvalificerende overnatninger mod status i kædens loyalitetsprogram. Det er let at opnå guldstatus eller højere i Nordic Choice Club.

Forsidefoto: David Mark / Pixabay
Oprindeligt bragt på vores norske søster site af Martin.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *