Rutenyhed: Flyv med British Airways til Durban i Sydafrika via London

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sydafrikansk solskin kommer et skridt nærmere denne vinter med British Airways’ nye direkte rute fra London Heathrow til Durban i Sydafrika. Fra 29. oktober vil rejsende kunne besøge surfer-paradiset langs Golden Mile, udforske den frodige grønne natur og nyde de gyldne sandstrande med tre direkte flyvninger om ugen fra Heathrow til den spektakulære sydafrikanske by.

British Airways’ nye rute bliver den eneste non-stop-forbindelse mellem London og Durban, og flyvningerne bliver med flyselskabets nyeste flyflåde, Boeing 787-8. Rejsende vil ankomme til Durban om morgenen og lande i Heathrow om aftenen.

Der er gode muligheder for strand og vand i Durban. Foto: Pixabay

Anne-Louise Eppler, Corporate Sales Manager i Norden siger at:

Durbans varme vand, varme somre og tilbagelænede strandstemning gør denne kystby til det perfekte feriemål. Det er en port til mange naturreservater, parker og historiske steder, og byen har en blomstrende mad-, drikke- og kunstscene, som gør byen til et must for kulturoplevelser.

Anne-Louise Eppler, Corporate Sales Manager i Norden og fortsætter:

Durban er også hjemsted for den travleste havn i Sydafrika og er et stort produktionscentrum, så den nye rute sikrer også en vigtig forbindelse mellem Europa og regionen, som bliver en fordel for forretningsrejsende.

En weekend-guide til hvad du kan lave i Durban, finder du her.

Ruter til Sydafrika forstærkes

Flyselskabet flyver også hver dag året rundt til Cape Town og tre gange om ugen fra Gatwick i vintersæsonen.

British Airways har et langvarigt partnerskab med Comair, der flyver direkte fra Johannesburg og Cape Town til Durban og seks andre destinationer på tværs af Sydafrika, Afrika syd for Sahara og øer i det Indiske Ocean.

British Airways har lanceret sin investeringsplan med flere millioner pund for at gavne sine kunder med et fokus på fortrinlige premium-kabinerne og større udvalg og kvalitet for alle. Seks hundrede millioner pund vil blive brugt på Club World med vægt på forbedret catering og søvn og nye sæder i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *