Rutenyhed: Norwegian lancerer direkte ruter til Dubai, Lanzarote, Agadir, Hurghada og Kairo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian fortsætter med at udvikle sit rutenet og lancerer i dag nye destinationer i den kommende vintersæson. Fra København lanceres en rute, som Norwegian aldrig tidligere har fløjet fra Danmark.

Norwegian er klar med ruteprogrammet for vintersæsonen 2024-25. Fra København lancerer flyselskabet ruter til Dubai, Lanzarote, Agadir, Hurghada og Kairo. Det er første gang, at Norwegian åbner en rute til Kairo fra Danmark.

Dubai ruten er også interessant, da den ofte er dyr med for eksempel Emirates. Norwegian sætter en god pris med one-way priser fra 1.349,- kroner:

Kilde: Norwegian hjemmesiden

Samlet pris for en retur i billigste billetkategori er 2.706,- kroner:

Så husk at der kommer tilkøb til sædereservation og bagage. Men grundprisen er fortsat billig.

Tidligere i år lancerede Norwegian en del af det kommende vinterprogram. Med lanceringen af de nye soldestinationer, tilbyder Norwegian i det kommende vinterprogram i alt mer enn 200 ruter til 77 destinationer.

Det er glædeligt at kunne tilbyde et stort og varieret rutenetværk i det kommende vinterprogram, og det er altid dejligt at lancere nye, spændende destinationer, som har været efterspurgt af vores kunder. Vi forventer, at ruterne bliver meget populære blandt de nordiske rejsende, som ønsker at flyve ned til solen i vinterhalvåret. Vi glæder os til at byde passagerer velkommen om bord.

Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Fra Danmark flyver Norwegian i vintersæsonen 34 ruter. Billetter til de nye destinationer er til salg i dag sammen med billetter til resten af destinationerne i Norwegians kommende vinterprogram.

Her er Norwegians nye ruter for den kommende vintersæson:

Nye ruter fra Danmark  

Fra København til Dubai, Kairo, Hurghada, Agadir og Lanzarote 

Nye ruter fra Norge

Fra Oslo lufthavn til Dubai, Agadir og Hurghada. 

Nye ruter fra Sverige

Fra Stockholm Arlanda til til Dubai, Agadir og Hurgada. 
Fra Gøteborg Landvetter til Hurghada, Marrakech og Tenerife.  

Nye ruter fra Finland 

Fra Helsinki til Agadir, Hurghada og Marrakech

Foto: Norwegian Air Shuttle B737-8 MAX (SE-RTB) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *