Rutenyhed: Norwegian lancerer ny rute til Amman fra København – billetter til salg i dag for kun 499,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians internationale ekspansion fortsætter. I starten af maj begynder Norwegian for første gang at flyve direkte til Jordans hovedstad, Amman, og det bliver Københavns Lufthavn, der får en direkte forbindelse dertil.

Med start den 8. maj får Norwegians passagerer mulighed for at besøge den fascinerende og historisk interessante by Amman.

This slideshow requires JavaScript.

Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian siger at:

Jordan er et spændende land, der byder på en lang historie med masser af kulturelle oplevelser. Vi glæder os over at kunne byde vores passagerer velkommen ombord til endnu en fascinerende destination.

Ud over at være en mangfoldig hovedstad er storbyen Amman en genvej til populære destinationer og attraktioner som for eksempel Det Døde Hav og den historiske by Petra. Jordan har mere end 300 solskinsdage om året, og der er behagelige temperaturer både om sommeren og om vinteren.

Attraktiv introduktionspris

Norwegian sætter i dag 1.000 billetter til salg til en introduktionspris på 499,- kroner fra København til Amman til og med 12. juni, og de er allerede nu tilgængelige på www.norwegian.com.
Ruten får to ugentlige afgange fra Københavns Lufthavn, som kommer til at ligge på tirsdage og lørdage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *