Rutenyhed: SAS åbner til foråret ny rute fra Aarhus til Nice

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går var Billund lufthavn på banen med en rutenyhed, i dag kan Aarhus Airport og SAS så melde sig i koret med nye ruter.

Ud over den række af ruteåbninger SAS og Aarhus Airport annoncerede i efteråret 2017, kan lufthavnen nu afsløre at SAS i sommerhalvåret vil flyve hver lørdag fra Aarhus Airport til Nice ved den franske riviera. Ruten er rigtig godt nyt for østjyder som ønsker sol, varme og god mad. Alt dette findes i rigt mål i området omkring Nice!

Godt nyt til solhungrende østjyder

Peter Høgsberg, direktør for Aarhus Lufthavn, er en glad mand og siger:

Det er skønt, for vi kender Nice som en destination, hvor mange østjyder har en feriebolig, og vi ved, at der vil være en efterspørgsel på ruten gennem analyser af østjydernes rejsemønstre via Aarhus og de øvrige lufthavne. Derfor er det også super dejligt, at SAS kvitterer for den efterspørgsel ved at lave en rute

Den nye rute flyves første gang lørdag d. 14. april og sidste retur flyvning fra Nice bliver lørdag d. 27. oktober. Afgang fra Aarhus bliver kl. 14.20 med ankomst i Nice kl. 16.40 (fra 23. juni til 11. august dog afg. Aarhus 17.55, ank. Nice 20.15). Retur fra Nice flyves kl. 17.30 med ankomst i Aarhus kl. 19.55.

Ruten opereres af Cityjet på vegne af SAS og selskabet vil bruge en Regional Jet (CRJ9) på den nye rute.

 

Tager du med på første afgang og tilbringer en uge i Nice, starter prisen ved dkr. 2.110 per person på SAS Go hvor du gratis kan medbring håndbagage. Ønsker at du tage en kuffert med på turen, koster det samlet dkr. 300 mere per person.

Vi kan se, at der er en efterspørgsel på den rute, og derfor giver vi nu folk i Aarhus-området muligheden for at flyve direkte til Sydfrankrig som endnu et tiltag i vores massive satsning på Aarhus Lufthavn

Siger Mariam Skovfoged, pressechef i SAS

Kilde: Aarhus Airport & JP Aarhus

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *