Ryanair åbner til Billund fra Birmingham

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ryanair har præsenteret noget af vinterens trafikprogram fra basen i Birmingham, og dette trafik program kaster bl.a 2 skandinaviske ruter af sig, hvoraf den ene af ruterne går til Billund.

Ryanair, har annonceret vinterprogram fra Birmingham, og en af tilføjelser til det vinterprogram er en rute til Billund. Ruten til Billund vil blive fløjet fredage og søndage med en middagsrotation.

Rute FR3713 på begge dage vil fra Billund afgå klokken 12.35 fra Billund og ankomme i den britiske storby klokken 13.15, lokal tid.

Returflyvningen på rute 3714, vil fra Birmingham afgå klokken 13.40 lokal tid, og ankomme i Billund lokal tid klokken 16.20.

Også en ny rute fra Stockholm

Det er ikke kun Billund, der er har fået en ny rute. Stockholm Arlanda, er ligeledes blevet begunstiget med en rute til Birmingham fra det irske selskab.

Ruten mellem Birmingham og Stockholm. vil ligeledes blive opereret med 2 ugentlige flyvninger. Ruten vil i dette tilfælde blive fløjet som en morgen rotation.

Rute 2442, vil fra Arlanda afgå klokken 9.35, og ankomme i Birmingham klokken 11.00 lokal tid.

Returflyvningen til Arlanda finder sted klokken 5.45(lokal tid) på rute 2443, og ankommer i Arlanda klokken 9.10.

Flyvningerne vil blive opereret af Ryanair Ireland.
Priserne på begge ruter starter fra 200kr, og opefter.

(Forside foto: Ryanair Takeoff fra CPH: Foto: André Jørgensen)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *