Ryanair boss gæster København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hos Ryanair og Københavns Lufthavn sker der spændene sager på gangene for tiden. Det kan man i hvert fald hurtigt få på fornemmelsen eftersom Michael O’Leary i morgen gæster København for at præsentere Ryanairs kommende vinterprogram.

Michael O’Leary., den karismatiske chef af lavprisselskabet Ryanair, gæster i morgen København. Dette sker på et pressemøde, hvor selskabet vil præsentere selskabet kommende vinterprogram for Vinteren 2023/24.

At netop Michael O’Leary vælger at gæste København i anledning af selskabets kommende vinterprogram fanger i særdeleshed vores interesse her på redaktionen. Er der tale om nye ruter, eller en eventuel base?

Sidst Ryanair i juni gæstede København, var det blandt andet med en lovning på en base, hvis Københavns lufthavn sænkede sine omkostninger.

Hvad pressemødets udfald bliver, kan vi først blive klogere på i morgen, efter pressemødet der finder sted på hotel Phoenix i København.

Forsidefoto: Ryanair Boeing 737-8MAX på finale (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *