Gode afgangstider og priser for den nye American Airlines rute til Philadelphia

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I sidste uge kunne InsideFlyer, som de første fortælle, at København ville få en ny rute til USA. Det var da American Airlines på de sociale medier begyndte at tease at nye ruter var på vej – deriblandt en rute fra Philadelphia og til København.

Onsdag kom American Airlines ud med en teaser, hvor de gav flere spor om det. Blandt andet tallet 22.391 skrevet på en serviet. Dette lykkes det os at gætte at det var det samlede antal miles for de fem nye ruter. Dermed var det næsten sikkert at en rute til København ville blive en realitet.

Torsdag kunne American Airlines så fortælle at det netop var sandt at en rute fra deres store hub i Philadelphia og til København.

Afgangstider

Det som vi manglede i sidste uge var blandt andet de præcise afgangstider. Disse blev søndag opdateret i billetsystemerne og de er følgende:

  • AA744 PHL-CPH 21:10-11:10 – Boeing 787-9 Dreamliner og daglig afgange
  • AA745 CPH-PHL 14:00-16:40 – Boeing 787-9 Dreamliner og daglig afgange

Billetpriser

Vi har også kunnet få de første ideer om billetpriserne. Lige nu er de lige sat til salg. Vi tænker at de nok vil justere sig i løbet af de næste måneders tid – alt efter udbud og efterspørgsel. Men priserne for en returbillet starter allerede på under 3.000,- kroner for den billigste billet i Economy.

Et nærmere kig på en plads i Economy kabinen, og den billigste billettype, giver os mulighed for en rundtursbillet for 397,- USD. Dette svarer lige nu til cirka 2.720,- kroner.

Prisen for en tur i deres Flagship Business Class er sat til 2.524,- USD, som svarer til cirka 17.288,- kroner.

Billetpriser på aa.com

Priserne er altså ikke ikke helt skæve i forhold til de andre priser vi lige nu ser. Dertil ser vi også at det er billigere med den direkte rute, end at flyve via for eksempelvis London. I hvert fald i Economy og Premium Economy.

En kig på at komme med den første afgang fra København og så hjem igen et par dage senere giver en pris på 413,- USD. Det er cirka 2.829,- kroner.

Billetpriser på aa.com

Denne pris er den billigste og mest restriktive billet. Der er for eksempel ikke nogen indchecket bagage med. For 131,- USD (eller 898,- kroner), så kan du få en billet i “Main Cabin”. Det er også en Economy billet, men giver mulighed for at vælge (udvalgte sæder), samt at tage en indchecket kuffert med.

Konklusion

Konklusionen er lige nu at American Airlines forsøger at sætte sig godt på det danske marked. De er kommet ud med nogle fornuftige billetpriser og vil flyve dagligt med en Boeing 787-9 Dreamliner. Den vil give 3 forskellige klasser ombord (Economy, Premium Economy og Business Class). Business Class er også deres Flaghship Business Class, så det nyeste produkt fra deres side.

Med muligheden for at flyve videre til over 40 destinationer i USA, så giver det dig som rejsende en ret god og nem rejse. Du kan nå det meste af USA med et stop.

Foto: American Airlines B787-8 (N881BK) i Los Angeles International Airport (LAX) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *