Bekræftet: København får direkte rute til Philadelphia

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi skrev tidligere, så har Københavns Lufthavn lavet en ret spændende aftale om en ny rute mellem København og USA. En direkte rute til Philadelphia med American Airlines skulle komme til salg inden længe.

Flyselskabet er naturligvis American Airlines, da de netop har en kæmpestor base i Philadelphia. Dermed giver det de rejsende, som bruger Københavns Lufthavn til at rejse fra nem adgang til over 100 destinationer med kun et stop i Philadelphia.

American Airlines rutekort fra Philadelphia. Kilde: FlightsFrom

Udover at der er mange muligheder for at komme til de mest centraler destinationer i Nordamerika, så gælder det også nogle af de kendte turistdestinationer længere sydpå i for eksempel Karibien.

American Airlines og oneworld

For de som er fokuseret på oneworld er dette bestemt en god nyhed. I stedet for enten at vælge at rejse med Finnair via Helsinki eller British Airways via London, så får man en direkte oneworld flyvning ind til en stor hub på østkysten. Da Philadelphia er velforbundet er der flere transkontinentale ruter mod den amerikanske vestkyst, som er over de 2.000 miles (som giver ekstra høj Tier Points optjening).

Så med American Airlines i København er det blevet endnu lettere at være en oneworld kunde.

American Airlines Boeing 787 Dreamliner

I følge vores kilder, så er det en Boeing 787-9 Dreamliner, som American Airlines vil bruge på ruten.

Ruten fra Philadelphia til København er på 3.947 miles. Kilde: GCmap.com

Det betyder at der er 285 sæder og at vi så også formodenligt kan møde deres Flagship Business Class og Premium Economy kabine.

Se fordelingen herunder:

Vi ser også frem til at ruten starter op i juni måned 2024 og vil blive en daglig gæst i Københavns Lufthavn.

Oneworld bliver mere attraktiv for dig

Det er klart at med denne rute, som i følge vores kilder bliver en daglig rute, at oneworld som alliance bliver mere attraktiv. Den dækker nu både ruter fra Norden til USA, Mellemøsten og til Asien.

Ud af Danmark, så er det så American Airlines med den direkte rute, British Airways og Finnair mod Nordamerika. Qatar Airways og Finnair dækker så Mellemøsten og Asien af.

Foto: American Airlines B787-8 (N881BK) i Los Angeles International Airport (LAX) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *