Norwegian med ny rute ud af Aalborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian har endnu engang besluttet at åbne en ny destination ud af Aalborg, og denne gang er der tale om en populær ferieø i Portugal.

Norwegian har i 2023 øget sin tilstedeværelse markant i Aalborg Lufthavn. Først genåbnede Norwegian en længe savnet rute til Alicante fra Aalborg, og senere så åbnede Norwegian også en ny rute fra den nordjyske lufthavn. Den nye rute der denne gang blev åbnet var til Barcelona.

Senere i år åbner Norwegian ligeledes en rute fra Aalborg og til den kanariske ø Tenerife.

Hvis man troede Norwegian var færdig med at ekspandere, fra Aalborg Lufthavn har man taget godt og grundigt fejl. Norwegian har her til morgen annonceret en ny rute til Funchal på portugisiske Madeira.

Ruten åbner fra Aalborg og til Madeira, den 6. februar 2024, og derved er der tale om en destination, som fra Aalborg potentielt kan gå hen og blive en ny helårsdestination.

Lufthavnschef Niels Hemmingsen udtaler følgende om den nye rute til Funchal.

Norwegian udvider endnu en gang deres vinterprogram fra Aalborg Lufthavn, hvor vi er meget glade for det gode samarbejde, Norwegian har med både os og de nordjyske turoperatører. Der er ingen tvivl om, at deres stigende ruteudbud fra Aalborg Lufthavn har stor betydning for os som lufthavn og for særligt de rejsende, der får endnu flere rejsemuligheder at vælge imellem. Madeira er derfor en rigtig god nyhed, der supplerer et stærkt program til De Kanariske Øer i vinterprogrammet, hvor sol og varme er de store trækplastre. Madeira er en populær feriedestination på grund af de behagelige temperaturer og frodige klima, der sætter natur- og kulturoplevelser i mere fokus.

Ligeledes hos Norwegians danske salgsafdeling er der glæde over den nye rutesatsning fra Aalborg.

Vi er glade for at kunne annoncere den nye rute til Madeira. Sammen med vores fem direkte ruter fra Aalborg til solrige spanske destinationer tilbyder vi nu en bred vifte af attraktive ruter hen over den kommende vinter. At vi endnu engang kan annoncere en ny rute fra Aalborg, understreger vores vækstambitioner. De rejsende har taget godt imod os, og Nordjylland er en vigtig region for Norwegian. Derfor kigger vi med interesse på de rigtige muligheder for at øge rutetilbuddet, siger Magnus Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Den nye rute mellem Aalborg og Funchal, vil have afgang på tirsdage fra den 6. februar og foreløbig frem til sommerprogrammets begyndelse i slut marts 2024.

(Forsidefoto: Vandportal i Aalborg, for en Norwegian ruteåbning. Foto. André jørgensen)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *