Ryanair lukker rute fra Aalborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det irske lavprisselskab Ryanair reducere yderligere sin betjening af Aalborg lufthavn. Selskabet kommer således nu ned på en enkelt rute ud af den nordjyske lufthavn.

Ryanair som i 2017 gjorde sin entré i Aalborg lufthavn har haft en noget turbulent tid i den nordjyske lufthavn sin selskabet gjorde sin entré. Ruten til Stansted som var den første rute som åbnede, fik senere følgeskab af en rute til Kaunas i Litauen og senere igen en rute til Stockholm Arlanda.

Ruten til Arlanda lukkede forholdsvis hurtigt ned igen, efter en dårlig belægning på ruten. En rute som InsideFlyer desuden har været ombord på og teste det irske selskab.

Læs mere her: InsideFlyer tester Ryanair på Aalborg – Arlanda:

Nu står endnu en reducering for skud af Ryanairs rutenet ud af Aalborg Lufthavn.

Ruten til Kaunas står til at lukke helt ned fra den 27. oktober og dermed ikke tilbage som rute i sommeren 2024, det gør en anden rute derimod.

Igen eneste Ryanair rute til Aalborg

Den startede i 2017, som den eneste Ryanair rute ud af Aalborg. Nu er ruten igen den eneste rute på Ryanairs destinationskort. Ruten der tales om er naturligvis Ryanairs rute fra London Stansted og til Aalborg.

Ruten stod ligesom Kaunas også utilgængelig i Ryanairs bookingsystemer, og det lignende i lang tid at Ryanair ville lave en fuld exit ud af den nordjyske lufthavn, indtil fornylig.

Ryanair opdaterede sine bookingsystemer og ruten mellem London Stansted og Aalborg blev atter tilgængelig til salg. Efter en forårspause på 2 måneders tid er ruten mellem London Stansted og Aalborg således igen sat til salg. Ruten vil blive befløjet i sommeren 2024 med 3 ugentlige afgange på tirsdag, torsdag og lørdage.

Nye ruter og frekvenser i fremtiden?

Det er ingen hemmelighed at Ryanair forventer vækst. I Forbindelse med Ryanairs annoncering af genåbningen af basen i København, blev det ligeledes annonceret at Ryanair forventer stor vækst i de kommende år ud af Danmark.

Denne vækst skal ske ved på sigt at tilføre flere basefly til Billund og ikke mindst til København. Vækst vil ligeledes også ske ved at Ryanair åbner nye ruter ud af henholdsvis Aalborg og Aarhus lød det det i september fra Michael O’Leary, der ligeledes besvarede InsideFlyers spørgsmål med et mindre statement om at dette pressemøde omhandlede Ryanairs vintertrafikprogram for vinteren 2023/24.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *