Scandics invitere mere end 30.000 gæster til morgenmadsfest

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

270 hoteller i seks lande og med over 30.000 gæster. Scandic går efter at skabe historie, når de fejrer 60-års jubilæum den 8. november.


Morgenmadsfesten er den store finale på Scandics 60-års jubilæumsfejring og vil finde sted på virksomhedens hoteller i Norden, Tyskland og Polen. I Danmark deltager 29 hoteller i fejringen med målet om at være vært for omkring 5.000 gæster fra Frederikshavn til København. I alt håber Scandic at byde velkommen til mere end 30.000 gæster den 8. november.

Det her bliver en fest til historiebøgerne. Vi vil gerne vise vores taknemmelighed til vores lokalsamfund ved at skabe en uforglemmelig morgenmadsfest for vores venner fra hele Norden. Lad os samles og gøre dette til en særlig dag.

Søren Faerber, Administrerende Direktør for Scandic Danmark.

’Scandics største morgenmadsfest nogensinde’ bliver ikke en almindelig morgenmad. I en time vil vores inviterede gæster kunne nyde Scandics morgenmadsbuffet, mens de hører god musik og socialiserer med venner og bekendte. Kokkene vil have en separat afdeling i morgenmadsområdet, hvor de vil vise deres kulinariske ekspertise. Gæsterne vil også blive introduceret til vores vigtige arbejde inden for bæredygtighed.

Hos Scandic er vi meget stolte af vores morgenmad, og dette er en fantastisk mulighed for at vise, at den bedste morgenmad også kan være bæredygtig. Som en stor virksomhed har vi ansvaret for at sikre bæredygtig drift og reducere vores miljømæssige fodspor til et minimum.

Søren Faerber, Administrerende Direktør for Scandic Danmark.

I overensstemmelse med FN’s mål for bæredygtig udvikling har Scandic forpligtet sig til at reducere madspild med 50 procent inden 2030. Virksomheden arbejder aktivt på at maksimere ressourceanvendelse, og i Danmark er mængden af spiseligt madspild blevet reduceret med over 30 procent, siden de indgik aftalen. Hos Scandic har kokkene også en ”Never Waste List”, der beskriver produkter, der aldrig smides ud fra køkkenet. Denne liste omfatter i øjeblikket kogte æg, bacon og skiveskåret frugt.

I år fejrer Scandic sit 60-års jubilæum som virksomhed. Det første hotel åbnede i 1963 i Laxå i Sverige under navnet Esso Motorhotel. 60 år senere er Scandic den største hotelkoncern i Norden med 270 hoteller fordelt på seks lande og med mere end 19.000 dedikerede medarbejdere. Scandic har en stolt historie som pioner inden for bæredygtig hoteldrift, og de fleste af kædens hoteller er certificeret med det nordiske Svanemærke.

Foto: Scandic / PR



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *