Ryanair stopper svenske indenrigsruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I Ligeså lang tid som Ryanair har haft base i svenske Stockholm Arlanda. I ligeså lang tid har det irske lavprisselskab befløjet svenske indenrigsruter. Nu det til dels slut.

Ligeså længe som Ryanair har haft base i Arlanda, ligeså længe har selskabet også befundet sig på det svenske indenrigsmarked. Nu er det til dels slut med det irske selskab på det svenske indenrigsmarked.

En øget passagerskat i Sverige, har fået Ryanair til at ændre planer for det svenske marked, og dette har fået selskabet til at sløjfe sine aktiviteter på det svenske indenrigsmarked for en stund.

4 ud af 5 Svenske indenrigs ruter forsvinder helt fra Sommerprogrammet 2024s start, hvorimod en enkelt indenrigsrute som skulle forsvinde, står til at vende tilbage den 27. oktober.

Af ruter som Ryanair betjener i Sverige er ruterne fra Arlanda og til henholdsvis Göteborg Landvetter, Luleå, Malmö Sturup, Skellefteå, og Visby på Gotland i sommerhalvåret.

Göteborg vender muligvis tilbage

Kigger man i Ryanairs bookingsystemer, ser det ikke ud til at alt er tabt. Fra den 27. oktober 2024, vender ruten mellem Göteborg og Stockholm Arlanda tilbage med 2 daglige afgange som hidtil.

Gennemsnitspriser for en tur mellem Arlanda og Göteborg, har hidtil ligget et sted mellem 150-200SEK, men fra Oktober vil priserne ligge et sted mellem 350-500SEK, som standard priser.

Screendump hvoraf der vises afgange fra Arlanda og til Göteborg:

Vi var i 2022 på en meget billig skandinavisk rundtur

Det er ikke første gang vi fra InsideFlyer, beskriver Ryanairs svenske indenrigsruter. I 2022, var vi ombord på en af ruterne. Vi fløj fra Aalborg og til Billund for den nette sum af 118 danske kroner.

På denne rundtur fløj vi fra Aalborg til Stockholm Arlanda, hvorfra turen gik videre til Göteborg og sidenhen til Billund.

Læs mere her: Sverige rundt for 118 danske kroner:

Opdatering klokken 14.07. Ryanair har efter udgivelsen af denne artikel også fjernet Stockholm Arlanda – Göteborg Landvetter, fra selskabets bookingsystemer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *